| SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL | |
|
+32madamio cathya27 serenity90 paul_A leiiana krisstall popescumelinda Titiana-Laura capbunvivi Marya(moxy88) SWE ONE-VLAD rucsandra dumitras flori bitta red_rose celina74 anka9mai yoanici alexandra28 m23luiza amalia-carmen lilique iassmyna raruta VULCAN florena_florentina teodorai GABITA anays geodeny ADMIN-ELENA 36 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
mihaitza29 membru primii pasi
Data inscrierii : 16/04/2008 Numarul mesajelor : 531 Localizare : turnu magurele
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 06 Mai 2009, 04:55 | |
| - Marya(moxy88) a scris:
- Da sa vina cu poza sa vedem si noi!
Pana nu demonstreaza,nu am cum sa o cred! Zice ca papusa nu ar mai canta,poate de la transportul Postei s-a intamplat asat,ca la cum sunt ei.nu caut o scuza,dar nu e frumos Melinda gestul tau! fetelor haideti sa va spun si eu ce stiu,am citi tot din urma si nu trebuie sa o acuzati pe Melinda,are perfecta dreptate,eu am pozele cu papusa respectiva,arata groaznic dupa timpul lui mamarea,murdara,ce mai oribil.imi pare rau ca a patit asa ceva eu o stiu de foarte mult timp si vb mult cu ea,nu trebuie sa o acuzati daca nu stiti adevarul,cat despre admin daca e admin aici eu nu am nimic cu ea,dar nu e frumos ce a facut are si ea o fetita si cum s-ar fi simtit sa primeasca asa ceva de la alta mamica?ati sarit toate cu gura pe ea,daca vreti vin eu cu poze si am sa va demostrez ca asa e,nu vreau cearta dar cand vad asa ceva nu pot sta deoparte.oricum faptul e consumat,nu are rost sa mai continuam. | |
|
| |
teodorai membru super expert
Data inscrierii : 23/10/2008 Numarul mesajelor : 3489 Varsta : 42 Localizare : pamant..cu gandul la CER!! Joburi/Distractii : cu fetitele... Stare de spirit : increzatoare in mai bine mereu...optimista Numele lui BB : LARISA-04.05.2008
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 06 Mai 2009, 09:57 | |
| mihaitza..a venit melinda cu poze am inteles am vazut problema a fost ca nu a venit in momentul in care a acuzat..oricum faptul e consumat si nu e cazul sa vb despre asta..e o probl intre mamici | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
Data inscrierii : 22/11/2008 Numarul mesajelor : 4509 Varsta : 43 Joburi/Distractii : /plimbarile Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 06 Mai 2009, 10:00 | |
| vaii ce de discutii neplacute uite ca eu nu am stiut de aceasta discutie aici ar trebui sa ne simtim bine si sa discutam cu palcere ,,nu sa ne certam | |
|
| |
Data inscrierii : 23/10/2008 Numarul mesajelor : 3489 Varsta : 42 Localizare : pamant..cu gandul la CER!! Joburi/Distractii : cu fetitele... Stare de spirit : increzatoare in mai bine mereu...optimista Numele lui BB : LARISA-04.05.2008
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 06 Mai 2009, 10:40 | |
| da vivi.....acum lasam la o parte...... | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 12 Mai 2009, 07:52 | |
| eu inca nu am primit cadoul de la geodeny, desi ea spune ca l-a trimis... in fine, asta e....se mai intampla si din astea... am inteles ca nici mamica de pe forumul happy nu l-a primit.... sunt dezamagita... | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069 Varsta : 36 Localizare : Tecuci Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Foarte buna Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 12 Mai 2009, 07:56 | |
| - mihaitza29 a scris:
- Marya(moxy88) a scris:
- Da sa vina cu poza sa vedem si noi!
Pana nu demonstreaza,nu am cum sa o cred! Zice ca papusa nu ar mai canta,poate de la transportul Postei s-a intamplat asat,ca la cum sunt ei.nu caut o scuza,dar nu e frumos Melinda gestul tau! fetelor haideti sa va spun si eu ce stiu,am citi tot din urma si nu trebuie sa o acuzati pe Melinda,are perfecta dreptate,eu am pozele cu papusa respectiva,arata groaznic dupa timpul lui mamarea,murdara,ce mai oribil.imi pare rau ca a patit asa ceva eu o stiu de foarte mult timp si vb mult cu ea,nu trebuie sa o acuzati daca nu stiti adevarul,cat despre admin daca e admin aici eu nu am nimic cu ea,dar nu e frumos ce a facut are si ea o fetita si cum s-ar fi simtit sa primeasca asa ceva de la alta mamica?ati sarit toate cu gura pe ea,daca vreti vin eu cu poze si am sa va demostrez ca asa e,nu vreau cearta dar cand vad asa ceva nu pot sta deoparte.oricum faptul e consumat,nu are rost sa mai continuam. Eu nu stiu Miha ce s-a intamplat,numai ca ea a scris,pe forum,a acuzat,dar cu poze nu a mai venit!Zicea ca are treaba!Eu ce puteam crede din toata treaba asta? Imi pare rau Red | |
|
| |
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 12 Mai 2009, 08:33 | |
| si mie imi pare rau red....ce sa zic??nu vreau sa acuzam pe nimeni dar cine nu are posibilitati sa nu mai participe la astfel de concursuri | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069 Varsta : 36 Localizare : Tecuci Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Foarte buna Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 12 Mai 2009, 10:32 | |
| De parerea asta sunt si eu,daca nu isi permitea nu se inscria! Dar poate a avut probleme...o asteptam! | |
|
| |
popescumelinda Mamica noua
Data inscrierii : 22/03/2009 Numarul mesajelor : 251 Varsta : 48 Localizare : BUCURESTI Joburi/Distractii : prieteni Stare de spirit : buna Numele lui BB : Popescu Larisa Gabriela- 15/02/2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 12 Mai 2009, 11:24 | |
| numai conteaza fetelor.Oricum eu sincer chiar nu ma asteptam sa primesc asa ceva in schimb.Dar trebuia si eu sa spun ca am facut pozele si ca nu pot sa le descarc si ca numai pot sta sa le pun decat diseara,ca nu am cu ce descarca pozele desi le aveam deja facute,si filmuletul lafel, dar nu am avut chiar timp.Trebuia sa fac mancare,apoi m-a rugat soacra sa merg la cumparaturi cu ea si cu asta mica,si am venit tarziu acasa,si sotul vroia cart. prajiti,apoi eu vroiam sa vin cu pozele,si am vazut comentariile,apoi sotul a vb cu Elena,ca nu aveam timp. Imi pare rau ca nu am venit chiar atunci cu dovada,dar numai conteaza asta ce sa intimplat sa intimplat...mi-a fost invatare de minte sa numai particip la asa ceva,dar sincer nici nu ma asteptam din partea unei administratoare de site care pune chiar ea jokul sa primesc asa ceva,dar cum spuneti si voi,cine stie poate chiar nu a avut bani.Aasta e!.Invatare de minte.Pupici pt fetele de aici,fara Elena!!!!!-urat din partea ei,dar numai conteaza!!!!....pupici! | |
|
| |
amalia-carmen Moderator
Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 52 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
buna eu sunt mic si voinic: 10 ...si le stiu pe toate!
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 12 Mai 2009, 11:35 | |
| rucsi,ma bucur ca sunteti bine! m-am luat cu serv si nu prea mai am timp si chiar uitasem!rusine sa-mi fie! dar e bine ca Andrei si-a revenit si totul a decurs bine!... cat despre cele citite mai sus...n-am cuvinte! nu pot sa cred! | |
|
| |
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 12 Mai 2009, 22:29 | |
| melinda mai sus nu scriam despre tine.....cred ca ti-ai dat seama nu?? | |
|
| |
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 02:51 | |
| - Marya(moxy88) a scris:
- De parerea asta sunt si eu,daca nu isi permitea nu se inscria!
Dar poate a avut probleme...o asteptam! totusi....a spus ca l-a trimis, de aceea sunt dezamagita.... plus ca mi-a spus si mamica de pe forumul happy ca nici ea nu a primit cadoul de la geo... ce sa mai inteleg eu? pacat ca s-a intamplat asa...dar asta este....se mai intampla! | |
|
| |
iassmyna membru super expert
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
| |
| |
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 03:01 | |
| da..totul e posibil...sa mai speram ...poate antonia va avea parte si dse iepuras totusi... | |
|
| |
iassmyna membru super expert
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 03:08 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 07:10 | |
| da, da, posibil sa se fi intamplat ceva....nu stiu ce sa zic... | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 08:51 | |
| | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
Data inscrierii : 22/11/2008 Numarul mesajelor : 4509 Varsta : 43 Joburi/Distractii : /plimbarile Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 09:10 | |
| coincidenta in ambele cazuri? daca red zice ca a vb cu mamica de pe happy si nici ea nu a primit premiul? | |
|
| |
miky_28 membru super expert
Data inscrierii : 20/11/2008 Numarul mesajelor : 3515 Varsta : 45 Localizare : pe aici Joburi/Distractii : mamica cu norma intreaga in prezent Stare de spirit : happy Numele lui BB : Andreea
12.06.2007
Teodor
25.01.2010
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 09:12 | |
| ma bag si eu in discutie,a trecut mult timp de la iepuras,aproape o luna,eu cred ca trebuia sa ajunga cadoul red! imi pare rau pentru tine! oricum putea anunta daca era vreo problema! | |
|
| |
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 10:49 | |
| nu este nici o problema fetele...asta e acum, se mai intampla.... si eu am o parere foarte buna despre geo, si stiu ca este o mamica serioasa... dar, chiar nu stiu ce s-a intamplat... din cate am inteles eu, geo nu are net momentan...poate o sa intre in curand si o sa ne spuna ea ce s-a intamplat... | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mier 13 Mai 2009, 10:55 | |
| si eu am o parere buna de geo ,de aia ma si mira ca sa intamplat asa poate e vreo problema intr-adevar ,ca nu am mai vz nici pe forumuri ,nici pe mess | |
|
| |
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Lun 18 Mai 2009, 03:46 | |
| inca nu a primit antonia cadoul?? | |
|
| |
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 19 Mai 2009, 00:35 | |
| nu, teo, nu a ajuns inca iepurasul lui anto... | |
|
| |
rucsandra membru expert
Data inscrierii : 20/11/2008 Numarul mesajelor : 1567 Varsta : 41 Localizare : mioveni Joburi/Distractii : plimbarile Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : andrei daniel 22 dec 2007
buna eu sunt mic si voinic: SI NU PREA STIU NIMIC
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 19 Mai 2009, 00:54 | |
| offfff ce iepuras...macar poate vine de ziua ei daca de iepuras nu s-a putut | |
|
| |
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Mar 19 Mai 2009, 01:35 | |
| da, da, poate....sambata facem party....yuhuuuuu.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL | |
| |
|
| |
| SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL | |
|