| Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! | |
|
+4ONE-VLAD pattysofy stefy_isabela ADMIN-ELENA 8 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Joi 12 Iun 2008, 13:13 | |
| Sase persoane au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta de la inceputul anului, dupa ce s-au intepat in ace de seringa abandonate pe plajele de pe litoral. Directorul unitatii spitalicesti, Sorin Rugina, a declarat ca ultimul caz a avut loc saptamana trecuta, victima fiind un tanar de 20 de ani care se plimba pe plaja Modern din municipiul Constanta. Dupa ce s-a intepat in picior intr-un ac de seringa aruncat pe nisip, tanarul s-a prezentat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase pentru a fi supus unui tratament de specialitate. De la inceputul anului s-au prezentat la spital alte cinci persoane care se intepasera in ace de seringa pe plaja din Vama Veche, a precizat Sorin Rugina. Medicii banuiesc ca acele respective au fost folosite si abandonate pe plaja de catre consumatorii de droguri. Directorul spitalului ii sfatuieste pe turisti si constanteni sa umble cu atentie pe plaja pentru a evita producerea unor incidente similare. Cadrele medicale afirma ca cei care se inteapa in ace de seringa folosite trebuie sa se prezinte cat mai repede la spital pentru ca risca sa contacteze diverse boli, printre care virusul hepatic sau HIV. | |
|
| |
stefy_isabela Moderator
Data inscrierii : 18/04/2008 Numarul mesajelor : 2218 Varsta : 42 Localizare : BUCURESTI Numele lui BB : MARIA ISABELA:5 MARTIE 2007
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Joi 12 Iun 2008, 13:17 | |
| La noi ca la nimenea.nimeni nu face nimic sa fie plaja curata ,cu nisip fin!Te duci sa te recreezi i doamne freste te imbolnavesti pe viata!Trebuie sa umblam incaltati,chiar si in apa! | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Joi 12 Iun 2008, 13:23 | |
| | |
|
| |
pattysofy membru primii pasi
Data inscrierii : 19/04/2008 Numarul mesajelor : 531 Varsta : 40 Localizare : calarasi
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Vin 13 Iun 2008, 02:05 | |
| nimeni nu ia nici o masura! pe langa acele de seringi folosite sunt tot felul de alge,scoici sparte! nimeni nu se deranjeaza sa curetze plajele noastre! de ce oare? mai ales ca in ziua de azi ca sa te cazezi la mare la noi in tzara trebuie sa faci efort deosebit financiar! si dupa ce dai o gramada de bani,peste ce dai? peste indiferentza celor care administreaza plajele,peste cei carora nu le pasa de curatzenie si de ordine,dar vor sa aiba turisti...... no comment! | |
|
| |
stefy_isabela Moderator
Data inscrierii : 18/04/2008 Numarul mesajelor : 2218 Varsta : 42 Localizare : BUCURESTI Numele lui BB : MARIA ISABELA:5 MARTIE 2007
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Vin 13 Iun 2008, 02:22 | |
| Am sunat azi la o vila in eforie nord si cazarea o sa fie 100 ron pe noapte!Dar cand ,ma gandesc ce o sa fie pe plaja ma ingrozesc prca nu iti mai vine sa te duci ! | |
|
| |
ONE-VLAD sunt mic si voinic
Data inscrierii : 26/05/2008 Numarul mesajelor : 6441 Varsta : 44 Localizare : Pitesti Numele lui BB : luca alexandru
7 ianuarie 2007
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Sam 14 Iun 2008, 12:22 | |
| Si se intreaba de ce toata lumea pleaca in strainatate?De ce oare?Pentru ca nu ne lovim de conditii primitive ca in Romania!!! | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Sam 14 Iun 2008, 14:46 | |
| | |
|
| |
ionifabio membru super expert
Data inscrierii : 04/06/2008 Numarul mesajelor : 2920 Varsta : 37 Localizare : ...
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Lun 23 Iun 2008, 06:41 | |
| asa este fetelor,ramasai uimita de ce citii aici ,chiar e posibila asa ceva,aici eu stau f aproape de mare ,aici pe fiecaredimineata vin echipaje speciale pt a curata plaja,este nisipul fffffffff fin nici nu pot spune cat,chiar si ziua vin oameni speciali sa stranga algele si scoicile aduse de apa,trist f trist ce se intampla in tara :affraid: | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Mar 15 Iul 2008, 02:25 | |
| deci....mare atentie pentru cine merge anul acesta la mare! | |
|
| |
gabrielamoca sunt mic si voinic
Data inscrierii : 14/06/2008 Numarul mesajelor : 7695 Varsta : 50 Localizare : Iasi Numele lui BB : Vladut :27 martie 2008 si Ionut: 11 ianuarie 1997
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Mar 15 Iul 2008, 11:14 | |
| noi mergeam in fiecare an la costinesti....dar ne-am saturat de mizeria de acolo.....asa ca anul trecut ne-am cazat in mangalia.......acolo am descoperit o plaja privata unde apa era f curata( fara alge), iar nisipul fin si curat....nu ai voie sa mananci seminte pe plaja, si nici sa aruci pe jos ceva......si in plus , dimineata era muzica si un tip , la microfon chema la gimnastica si la dans lumea.......era super...... | |
|
| |
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Mar 15 Iul 2008, 13:09 | |
| | |
|
| |
Data inscrierii : 14/06/2008 Numarul mesajelor : 7695 Varsta : 50 Localizare : Iasi Numele lui BB : Vladut :27 martie 2008 si Ionut: 11 ianuarie 1997
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Mier 16 Iul 2008, 05:06 | |
| aaaaaaa.....si inca ceva....nu aveai voie sa joci fotbal(baietii)....fiinca se ridica praful si deranjeaza pe cei de pe plaja......doar volei puteai juca....erau o multime de oameni cu copii.....de fapt eraunumai familii cu copii | |
|
| |
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Mier 16 Iul 2008, 05:07 | |
| sorry pt greserli...sant si cu bebe..... | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069 Varsta : 36 Localizare : Tecuci Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Foarte buna Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Joi 14 Aug 2008, 22:51 | |
| Mie una nu imi place sa merg la mare,prefer muntele de 1000 de ori. Insa e de strigat la cer ceea ce am citit mai devreme,pai riscul este foarte mare ca oamenii sa se infecteze cu HIV ,si ei cei ce se ocupa cu plajele nu fac nimic, Iar de drogatii care fac astefel de gesturi,no comment | |
|
| |
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Joi 14 Aug 2008, 23:47 | |
| da......cand o sa arate si plajele noastre ca afara?....cand o sa fie interzis sa mananci seminte si sa fumezi pe plaja? | |
|
| |
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Vin 15 Aug 2008, 00:34 | |
| niciodata? | |
|
| |
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Vin 15 Aug 2008, 01:08 | |
| si ne plangem de plajele care le avem!.......asa le intretinem si noi.... | |
|
| |
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! Sam 16 Aug 2008, 04:17 | |
| asa este....din pacate... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! | |
| |
|
| |
| Nu mai poti umbla descult pe plajele romanesti - peste tot sunt ace de seringa folosite! | |
|