| SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL | |
|
+32madamio cathya27 serenity90 paul_A leiiana krisstall popescumelinda Titiana-Laura capbunvivi Marya(moxy88) SWE ONE-VLAD rucsandra dumitras flori bitta red_rose celina74 anka9mai yoanici alexandra28 m23luiza amalia-carmen lilique iassmyna raruta VULCAN florena_florentina teodorai GABITA anays geodeny ADMIN-ELENA 36 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
rucsandra membru expert
Data inscrierii : 20/11/2008 Numarul mesajelor : 1567 Varsta : 41 Localizare : mioveni Joburi/Distractii : plimbarile Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : andrei daniel 22 dec 2007
buna eu sunt mic si voinic: SI NU PREA STIU NIMIC
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Vin 24 Apr 2009, 13:02 | |
| pentru ei este o distractie sa dea de pamant cu ele | |
|
| |
SWE Moderator
Data inscrierii : 13/07/2008 Numarul mesajelor : 9223 Varsta : 49 Localizare : Arad Joburi/Distractii : teacher / familia prietenii Stare de spirit : vesela si optimista Numele lui BB : Raluca-Patricia
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Vin 24 Apr 2009, 21:05 | |
| - GABITA a scris:
- pai in ce sens era deteriorat?
swe imi place ideea ...desi eu cred ca sunt pe ultimul loc...inca nu mam intalnit cu iassmyna...desi iam lasat mai multe mesaje nu mi-a raspuns...asa ca astept sa ia legatura cu mine si eu sunt printre ultimele...doar ca apreciez foarte mult oamenii harnici si punctuali!!! si acele mamici merita vazute si apreciate!!! | |
|
| |
teodorai membru super expert
Data inscrierii : 23/10/2008 Numarul mesajelor : 3489 Varsta : 42 Localizare : pamant..cu gandul la CER!! Joburi/Distractii : cu fetitele... Stare de spirit : increzatoare in mai bine mereu...optimista Numele lui BB : LARISA-04.05.2008
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Vin 24 Apr 2009, 23:07 | |
| - red_rose a scris:
- pai, da, ce stiu ei....si anto le izbeste toata ziua...sunt mititei....
asa e!!de aia mai bine le luam mai multe ieftine decat sa aruncam banii... | |
|
| |
bitta membru strengar
Data inscrierii : 03/12/2008 Numarul mesajelor : 1062 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : buna Numele lui BB : David Florin - 28.02.2003
Ana Irina - 25.07.2007
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 03:12 | |
| frumoase cadouri dar numai pe al meu nu-l vad, hai raruta cu poze | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069 Varsta : 36 Localizare : Tecuci Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Foarte buna Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 03:47 | |
| | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 04:07 | |
| o asteptam....poate apare....si eu vreau sa vad cadoul primit... | |
|
| |
popescumelinda Mamica noua
Data inscrierii : 22/03/2009 Numarul mesajelor : 251 Varsta : 48 Localizare : BUCURESTI Joburi/Distractii : prieteni Stare de spirit : buna Numele lui BB : Popescu Larisa Gabriela- 15/02/2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 04:08 | |
| Da, scuzee fetelor ca am raspuns asa tarziu,am avut nitica treaba.Uite azi Sambata am primit si eu avizul de la Elene-admin ca a ajuns si cadoul ei,dar nu am avut timp sa il scot ca era doar pana la 14.Dar promit ca Luni il scot,ca abia asteptam sa vedem si noi ce am primit si va trimit pozeee. Apropo de cadoul meu.Am inteles ca Elena ii cauta mai demult laptop si de aceea am ales sa ii caut si eu,am vazut si eu la diferite modele,si la diferite preturi ,dar modelul asta l-am ales pt. ea ca mi-a placut tare mult froma,si culorile si tot ce face. Sunt asai de diferite marimi si modele si normal ca si pretul este lafel. Pt. mine nu conteaza cat am dat pe el,conteaza sa-i placa Madalinei,dar cum ziceati fetelor toti copii sunt lafel.Si a mea e lafel,da cu toate de pamant de parca ar fi din plastic.off,si pacat de ele,ca se strica repede. Eu l-am luat din Piata Castani din Berceni Big...unde stau eu....dar si aici depinde de unde le ei,ca difera preturile de la un vanzator la altul...al nostru l-am vazut la 20,la 25,la 35,deci depinde de unde il iei si normal ca sunt si alte modele si alte preturi....in piata mica de langa mine sunt si cu 15 ron ,dar sincer nu mi-au placut. Iar pt. pixul acela,am umblat muult,vroiam ceva frumos,ca am inteles ca ii plac pixurile,si am cautat sa fie ceva frumos ,si intr-un sfarsit am gasit si eu ceva ce mi-a placut cu capul acela de fluturas. Sper doar ca ce iam luat sa-i fi placut mult Madalinei.,ca doar asta conteaza. Revenim si noi cu pozee,cum scot coletul!Abia asteptam.puuupici. | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069 Varsta : 36 Localizare : Tecuci Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Foarte buna Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 04:26 | |
| | |
|
| |
Data inscrierii : 23/10/2008 Numarul mesajelor : 3489 Varsta : 42 Localizare : pamant..cu gandul la CER!! Joburi/Distractii : cu fetitele... Stare de spirit : increzatoare in mai bine mereu...optimista Numele lui BB : LARISA-04.05.2008
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 04:49 | |
| multumim melinda pt post si pt pont..o sa caut si eu laptop pt larisa ca intr-o sapt e ziua ei. | |
|
| |
anka9mai membru super expert
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : in parc cu Alex Stare de spirit : in general buna Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 05:28 | |
| asa este pt copilasi trebuie cadouri si jucarii la preturi rezonabile...ca la ei nu conteaza ca au costat 20 lei sau 100 lei asteptam sa vedem poze Melinda.... nici noi nu am vazut poze cu cadoul facut Denisei....a disparut de pe forum de ceva vreme mami ei Geo | |
|
| |
GABITA sunt mic si voinic
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 05:29 | |
| foarte frumos cadoul mada ...sa te joci cu placere cu el sper sa ma intalnesc si eu cu iassmyna cat de curand si sai dau cadoul pentru alex | |
|
| |
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 05:34 | |
| - GABITA a scris:
- foarte frumos cadoul mada ...sa te joci cu placere cu el
sper sa ma intalnesc si eu cu iassmyna cat de curand si sai dau cadoul pentru alex inca nu v-ati intalnit/?sa faceti poze!! | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 05:39 | |
| multumim frumos melinda ptr raspuns.... la noi in iasi slabe sanse sa gasesc atunci... abia asteptam sa vedem si cadoul tau....pupici.... | |
|
| |
BIANCA-07.06.2004
| |
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 05:55 | |
| - popescumelinda a scris:
- Da, scuzee fetelor ca am raspuns asa tarziu,am avut nitica treaba.Uite azi Sambata am primit si eu avizul de la Elene-admin ca a ajuns si cadoul ei,dar nu am avut timp sa il scot ca era doar pana la 14.Dar promit ca Luni il scot,ca abia asteptam sa vedem si noi ce am primit si va trimit pozeee.
Apropo de cadoul meu.Am inteles ca Elena ii cauta mai demult laptop si de aceea am ales sa ii caut si eu,am vazut si eu la diferite modele,si la diferite preturi ,dar modelul asta l-am ales pt. ea ca mi-a placut tare mult froma,si culorile si tot ce face. Sunt asai de diferite marimi si modele si normal ca si pretul este lafel. Pt. mine nu conteaza cat am dat pe el,conteaza sa-i placa Madalinei,dar cum ziceati fetelor toti copii sunt lafel.Si a mea e lafel,da cu toate de pamant de parca ar fi din plastic.off,si pacat de ele,ca se strica repede. Eu l-am luat din Piata Castani din Berceni Big...unde stau eu....dar si aici depinde de unde le ei,ca difera preturile de la un vanzator la altul...al nostru l-am vazut la 20,la 25,la 35,deci depinde de unde il iei si normal ca sunt si alte modele si alte preturi....in piata mica de langa mine sunt si cu 15 ron ,dar sincer nu mi-au placut. Iar pt. pixul acela,am umblat muult,vroiam ceva frumos,ca am inteles ca ii plac pixurile,si am cautat sa fie ceva frumos ,si intr-un sfarsit am gasit si eu ceva ce mi-a placut cu capul acela de fluturas. Sper doar ca ce iam luat sa-i fi placut mult Madalinei.,ca doar asta conteaza. Revenim si noi cu pozee,cum scot coletul!Abia asteptam.puuupici. sa sti ca ii place foarte mult lui mada leptopul il butoneaza la greu....multumim foarte mult sper sa iti placa si cadoul noastru ... | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 05:56 | |
| - GABITA a scris:
- foarte frumos cadoul mada ...sa te joci cu placere cu el
sper sa ma intalnesc si eu cu iassmyna cat de curand si sai dau cadoul pentru alex da gabita e foarte frumos cadoul si lui mada ii palce tare mult | |
|
| |
iassmyna membru super expert
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 05:58 | |
| | |
|
| |
popescumelinda Mamica noua
Data inscrierii : 22/03/2009 Numarul mesajelor : 251 Varsta : 48 Localizare : BUCURESTI Joburi/Distractii : prieteni Stare de spirit : buna Numele lui BB : Popescu Larisa Gabriela- 15/02/2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 10:44 | |
| scuzee Iassmyna ,tot din cauza vitezei. Daca vreti fetelor eu as putea sa va iau de aici si le trimit prin posta,tot asa modelul acela.Daca vreti scrieti-mi PM. Ma bucur tare mult ca ia placut Madalinei cadoul meu,speram sa ii placa si Larisei,dar vreau so si filmez sa vad ce reactie are.Ce sa fac,cum vad ceva inedit fac,pozee,si filmez...
Ultima editare efectuata de catre popescumelinda in Dum 26 Apr 2009, 01:16, editata de 1 ori | |
|
| |
rucsandra membru expert
Data inscrierii : 20/11/2008 Numarul mesajelor : 1567 Varsta : 41 Localizare : mioveni Joburi/Distractii : plimbarile Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : andrei daniel 22 dec 2007
buna eu sunt mic si voinic: SI NU PREA STIU NIMIC
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 11:06 | |
| | |
|
| |
anays membru expert
Data inscrierii : 04/01/2009 Numarul mesajelor : 1884 Varsta : 43 Localizare : bucuresti Stare de spirit : fffff vesela Numele lui BB : irimia anays nicolle maria 05-09-2006
buna eu sunt mic si voinic: 10
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 11:49 | |
| asteptam sa vedem cadoul tau melinda e super laptopul o sa merg sa ii cumpar si eu lui anays avem unul acasa in genul ala dar e mai frumos al madalinei | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 11:55 | |
| Te asteptam cu drag Melinda! | |
|
| |
raruta membru expert
Data inscrierii : 25/09/2008 Numarul mesajelor : 1519 Varsta : 43 Localizare : Piscu Joburi/Distractii : Sunt bibliotecar scolar Stare de spirit : vesela,energica Numele lui BB : Petrea Rares-Valentin 28.01.2008
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 12:28 | |
| Gata fetelor am sosit si eu cu cadoul de la iepuras. Acusica am scapat de musafiri si am zis sa nu mai aman postarea lui . Noi am primit un cadou super care ne place la nebunie, este vorba de o ratusca si de un costumas. Costumasului i-am facut inaugurarea in seara aceasta cand am avut mysafiri si a fost foarte apreciat. Iar ratusca saraca toata ziua Rares vrea sa faca MAC MAC. | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 12:32 | |
| | |
|
| |
raruta membru expert
Data inscrierii : 25/09/2008 Numarul mesajelor : 1519 Varsta : 43 Localizare : Piscu Joburi/Distractii : Sunt bibliotecar scolar Stare de spirit : vesela,energica Numele lui BB : Petrea Rares-Valentin 28.01.2008
| |
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL Sam 25 Apr 2009, 12:34 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL | |
| |
|
| |
| SUNT CUMINTE SI ASTEPT IEPURASUL | |