| o stire socanta | |
|
+19oandree Ela scumpetea paul_A madyelena GABITA miky_28 iassmyna capbunvivi Adriana_84 gabrielamoca AlinaS ONE-VLAD pattysofy ionifabio SWE stefy_isabela Marya(moxy88) ADMIN-ELENA 23 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
madyelena membru super expert
Data inscrierii : 19/11/2008 Numarul mesajelor : 3112 Varsta : 42 Localizare : Tulcea Numele lui BB : Madalina-Elena - 9 luni si jumatate
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 06 Ian 2009, 02:32 | |
| asa e fetelor...mi-e nici nu-mi mai vine sa deschid televizorul ca ma ingrozesc la cate aud | |
|
| |
AlinaS sunt mic si voinic
Data inscrierii : 08/09/2008 Numarul mesajelor : 4939 Varsta : 44 Localizare : PLOIESTI Stare de spirit : depinde de moment.. Numele lui BB : ERIC-CONSTANTIN
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 06 Ian 2009, 04:17 | |
| mie si asta mi se pare socant....ce fac astia cu gazele...a-ti auzit ca o sa ne afecteze si pe noi...???/deja cica nu mai exportam.....unde or vrea sa ajunga rusii?au ei un interes de au facut tam-tamul asta sunt sigura.....vai de noi ce va fi....macar de nu va incepe si aici un razboi... | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
Data inscrierii : 22/11/2008 Numarul mesajelor : 4509 Varsta : 43 Joburi/Distractii : /plimbarile Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 06 Ian 2009, 06:46 | |
| e oribil ce se inatmpla,nu stiu unde v-om ajunge | |
|
| |
Data inscrierii : 08/09/2008 Numarul mesajelor : 4939 Varsta : 44 Localizare : PLOIESTI Stare de spirit : depinde de moment.. Numele lui BB : ERIC-CONSTANTIN
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 06 Ian 2009, 07:06 | |
| nici eu....ma gandesc cu groaza...numai ce ne asteapta....macar servicii sa avem....la noi la Ploiesti s-au inchis cateva magazine,de la inceputul anului....ce vad eu in drum spre serviciu.....sa vedem pana in vara ce-o mai fi... | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
Data inscrierii : 22/11/2008 Numarul mesajelor : 4509 Varsta : 43 Joburi/Distractii : /plimbarile Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 06 Ian 2009, 08:26 | |
| | |
|
| |
oandree membru primii pasi
Data inscrierii : 02/12/2008 Numarul mesajelor : 590 Varsta : 48 Localizare : Pitesti Stare de spirit : luminoasă Numele lui BB : Andrei Traian, 02.08.2007
| Subiect: Re: o stire socanta Lun 12 Ian 2009, 17:49 | |
| Groaznică într-adevăr știrea cu copilașul omorât de asistentul maternal! Știam de ea și chiar l-am întrebat pe soțulmeu dacă ar fi de acord să fiu asistent maternal... serios m-am gândit... el a zis ceva la care mă așteptam, fiindcă e logic: "Stai să mai crească Trăienel!"... problema e anomalia asta cu retribuirea asistenților maternali... adică, să le dea unor "străini" câte 10 milioane, se găsesc bani, dar să ajute o femeie care are de crescut un copil, copilul ei, nu... normal că disperata ajunge să fure... iar copilul moare în chinuri și suferințe provocate tocmai de cea care a fost plătită să-l îngrijească!!!! | |
|
| |
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 13 Ian 2009, 00:36 | |
| asa este...avem un sistem de kk....si sufera cei din clasa de jos....daca ai bani poti cumpara orice ,chiar si viata sau libertatea unui om....n-ati vazut ca pt copilul asta omorat plateste doar o asistenta care a sunat sa vada ce e cu el....atat... | |
|
| |
Data inscrierii : 02/12/2008 Numarul mesajelor : 590 Varsta : 48 Localizare : Pitesti Stare de spirit : luminoasă Numele lui BB : Andrei Traian, 02.08.2007
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 13 Ian 2009, 05:57 | |
| Nu știam! Cum? Criminala nu a intrat în pușcărie până la urmă? | |
|
| |
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 13 Ian 2009, 06:07 | |
| ba parca da....si ea...dar celilalti..care dau copii in grija si nu se mai obosesc sa-i verifice.... | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 13 Ian 2009, 14:00 | |
| off fetelor e groaznic ce se intampla parca e tara nimanui.zau asa | |
|
| |
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 13 Ian 2009, 21:52 | |
| Ce să zic? numai orori la știri... mi-e și frică să mai intru pe site-urile de news... ba copii aruncați la gunoi, ba copii morți din "neatenția" părinților... tot felul de tragedii... eu cred că nivelul slab de educație este de vină... ce persoană educată ar face așa ceva???? | |
|
| |
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 14 Ian 2009, 02:33 | |
| am vazut si eu alta la stiri care si-a omorat copilul nou nascut parca,era beata si s-a certat cu concubinul.....si ceilalti 2 copii ai ei de cativa ani..erau in camera cealalta.....numai grozavii frate....unde o-m ajunge? | |
|
| |
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 14 Ian 2009, 06:05 | |
| mamă, mamă, ce nebunie! eu am dat să citesc un rezumat de știri pe net și iar au prins o nenorocită d-asta care era asistent maternal și îi viola pe cei doi băieței cu handicap mintal pe care-i avea în grijă... plus că întreținuse relații sexuale și cu fiul ei natural, de 13 ani... aaa, și făcuse și filme cu toate faptele ei... petrecute în locuința socială pusă la dispoziție de autorități... unei familii normale n-ar da o casă, dar unei nebune au găsit... | |
|
| |
amalia-carmen Moderator
Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 52 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
buna eu sunt mic si voinic: 10 ...si le stiu pe toate!
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 14 Ian 2009, 06:10 | |
| eu nici nu ma mai uit la stiri!meteahna asta o am de cand eram insarcinata:nu suportam !si ma uitam la sport!acum ma uit la desene animate,iar cand doarme Alessia stau pe net cu voi sau citesc!stirile importante mi le spune sotul meu...eu nu mai suport!mai ales ca am fost si in spital!noroc cu tupeul de mamica,altfel...si mi-e rusine,ptr.ca si eu sunt din bransa! | |
|
| |
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 14 Ian 2009, 06:16 | |
| vai...pe aia au dat-o si aseara la stiri...dar nu am vazut prea mult si nu am inteles exact...asa e .la niste oameni normali nu dau casa...au parte toti nenorocitii....bine ca acum copii nu sunt de vina... | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 14 Ian 2009, 06:42 | |
| numai grozavii,vai,vai ,vai,pana unde om ajunge? | |
|
| |
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 14 Ian 2009, 21:09 | |
| La TV chiar că nu mă pot uita! Ai dreptate Amalia, mie mi se urcă un nod în gât și parcă nici nu mai pot respira! Apoi mă apucă revolta... le-aș omorî în chinuri.. după care mă ia mila... nu știu cum reușesc cei de la știri, dar de fiecare dată când mă nimeresc în fața TV-ului în timpul lor, mi se pare că vine sfârșitul lumii, că nu mai există Dumnezeu, nimic bun și nimic uman!!! | |
|
| |
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Joi 15 Ian 2009, 05:01 | |
| oandree...ce frumos e avatarul tau.....super..... revenind la sub;aseara nu m-am uitat decat putin la stiri | |
|
| |
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 20 Ian 2009, 23:38 | |
| | |
|
| |
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 21 Ian 2009, 03:15 | |
| eu te votez...sper ca ai vazut...de fapt votez pe toata lumea.... nici nu ma mai uit la stiri....ca sunt socata de ce se intampla la noi in tara si asa.... | |
|
| |
teodorai membru super expert
Data inscrierii : 23/10/2008 Numarul mesajelor : 3489 Varsta : 42 Localizare : pamant..cu gandul la CER!! Joburi/Distractii : cu fetitele... Stare de spirit : increzatoare in mai bine mereu...optimista Numele lui BB : LARISA-04.05.2008
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: o stire socanta Mier 21 Ian 2009, 23:57 | |
| nici eu nu ma uit la stiri...mai ales la cele de la 17.00...ma socheaza!! | |
|
| |
04.10.2005
| Subiect: Re: o stire socanta Joi 22 Ian 2009, 01:25 | |
| da..alea numai de socat sunt.....le aleg special | |
|
| |
Ela membru super expert
Data inscrierii : 16/06/2008 Numarul mesajelor : 2927 Varsta : 44 Localizare : Cluj Napoca Numele lui BB : Eduard Robert 17-07-2005
| Subiect: Re: o stire socanta Joi 22 Ian 2009, 01:41 | |
| - oandree a scris:
- Hei, Alina! Mă bucur că ți-a plăcut avatarul meu... așa sunt eu cu bebică dimineța, că dormim împreună... dați-le încolo de știri, că nu ne ajută la nimic!
nora Vizitator
| Subiect: Re: o stire socanta Joi 22 Ian 2009, 04:11 | |
| da din pacate in rom se intimpla..... |
|
| |
buburuza membru super expert
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2111 Varsta : 44 Localizare : suceava Numele lui BB : arina 3 iulie2008
petra 9 octombrie2004
| Subiect: Re: o stire socanta Mar 03 Mar 2009, 22:41 | |
| S-a intamplat la Paris de curand, dar se poate intampla oriunde si oricand. Cu cateva saptamani in urma, intr-o sala de cinema, o persoana a simtit o intepatura in momentul in care s-a asezat pe scaun. S-a ridicat sa vada ce este si a vazut un ac infipt in scaun, cu un bilet in care scria: "Tocmai te-ai infectat cu HIV". Centrul pentru Controlul Bolilor (din Paris ) raporteaza multe intamplari similare acestui caz, petrecute recent si in alte orase. Toate acele testate erau HIV pozitiv. Centrul raporteaza, de asemenea, ca s-au gasit ace si la bancomatele publice, in spatiul prin care ies bancnotele. Noi rugam pe toata lumea sa fie extrem de precauta in astfel de situatii. Toate scaunele din locurile publice trebuie sa fie bine verificate, inainte de a fi folosite. O inspectie vizuala atenta va fi deajuns. Totodata, va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj familiei dumneavoastra si tuturor prietenilor, pentru a-i avertiza despre acest potential pericol. Cu putin timp in urma, un medic a povestit o intamplare asemanatoare, petrecuta la Priya Cinema din Delhi. O tanara tocmai logodita, care urma sa se casatoreasa peste cateva luni, a suferit acelasi accident la film. Biletelul atasat acului avea mesajul: "Bine ai venit in familia HIV". Desi medicul a explicat familiei fetei ca va dura 6 luni pana cand virusul va deveni destul de puternic pentru a-i afecta sistemul imunitar si ca victima poate supravietui 5-6 ani, fata a murit in doar 4 luni, probabil, mai mult din cauza socului. Cu totii trebuie sa fim foarte precauti in locurile publice. Doamne ajuta! Gandeste-te ca poti salva o viata daca trimiti mai departe acest mesaj. Te rog!!! Nu-ti ia decat cateva secunde. Te rog sa-l trimiti tuturor celor pe care ii cunosti. Poate ca el va salva viata cuiva. Al dumneavoastra, Marian Vladimir Constantinescu | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: o stire socanta | |
| |
|
| |
| o stire socanta | |
|