| FERITZI-VA DE MIRIALE | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
pattysofy membru primii pasi
Data inscrierii : 19/04/2008 Numarul mesajelor : 531 Varsta : 40 Localizare : calarasi
| Subiect: FERITZI-VA DE MIRIALE Mar 19 Aug 2008, 07:48 | |
| FETELOR,SA NU CARE CUMVA SA COMANDATZI VREODATA DE LA FIRMA DE LENJERIE INTIMA MIRIALE AU AM COMANDAT ACUM MAI BINE DE 6 LUNI,SI NU AM PRIMIT NIMIK NICI PANA ACUM AZI,SURPRIZA,AM PRIMIT O SCRISOARE,UNDE ERAM ANUNTZATA CA TRE SA LE ACHIT 91.60 DE LEI,CONTRAVALOAREA PRODUSELOR,CU TOATE CA EU COMANDASEM DE MAXIMI28 DE LEI,UN MAIEU,PRODUSE PE CARE ,REPET,EU NU LE-AM COMANDAT,SI NICI NU LE-AM PRIMIT LE-AM TRIMIS MAIL,SA VEDEM CUM REZOLVA PROBLEMA VA TIN LA CURENT EVENTUAL LE FAC O RECLAMATZIE LA OPC, | |
|
| |
stefy_isabela Moderator
Data inscrierii : 18/04/2008 Numarul mesajelor : 2218 Varsta : 42 Localizare : BUCURESTI Numele lui BB : MARIA ISABELA:5 MARTIE 2007
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:21 | |
| Am mai auzit fete care se plangeau de firma aceasta miriale.Au comandat si asa cum spui tu vine tarziu , nici nu este ceea ce comanda , si apoi le trimite de fiecare data produse in oferta fara sa fiu comandate si le obliga sa plateasca ca altfel le da in judecata. | |
|
| |
stefy_isabela Moderator
Data inscrierii : 18/04/2008 Numarul mesajelor : 2218 Varsta : 42 Localizare : BUCURESTI Numele lui BB : MARIA ISABELA:5 MARTIE 2007
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:21 | |
| Patty tu ce ai mai facut,s-a rezolvat problema aceasta? | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:23 | |
| nu am auzit de aceasta firma | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069 Varsta : 36 Localizare : Tecuci Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Foarte buna Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:24 | |
| Cu protectia consumatorului sa rezolvi aceasta problema.Sunt foarte mult firme care se folosesc de asemenea marsavii. | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:27 | |
| | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069 Varsta : 36 Localizare : Tecuci Joburi/Distractii : Studenta Stare de spirit : Foarte buna Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:31 | |
| Eu cnosc pe cineva care a primit prin posta materiale comerciale de la Redigest,si si-a comandat o carte.A platit-o femeia.Dupa care primea mereu materiale de a le lor,si parca nu era de ajuns,carti de care femeia nu isi dadea comanda si pe care o obligau sa le plateasca.Si mult timp i-au trimis ,femeia le trimtea inapoi,bani la posta cheltuiti si etc,ei le trimiteau inapoi caci ziceau ca e comanda.Pana le-a trimis vecina o scxrisoare si niste poze prin care le arat ca e sinistrata si ea nu isi permite sa mai cumpere carti.Si nu i-au mai trimis,ea a scapat uusor,insa eu m-as duce direct la protectia consumatorului | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:33 | |
| ha si eu am primit de la redigest ca am castigat o masina vreo 20 de mii de euro si nu mai stiu ce,,,,,ttrebuia sa trimit plicul inapoi sa primesc premiul | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:43 | |
| pai si eu am primit fara ca sa mai particip la ei vreodata.Dar daca trimteai plicul inapoi nu mai scapai de ei.Pe mine m-a avertizat vevina sa nu trimit | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:46 | |
| poi nici eu nu am participat la nimik dar nu stiu de unde miau trimis ei mie asa ceva.....si normal ca nu am trimis inapoi | |
|
| |
Marya(moxy88) Moderator
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:47 | |
| pai da,ei cauta sa prinda cati mai multi,care cad sunt buni de plata | |
|
| |
ionifabio membru super expert
Data inscrierii : 04/06/2008 Numarul mesajelor : 2920 Varsta : 37 Localizare : ...
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 04:51 | |
| - Marya(moxy88) a scris:
- Eu cnosc pe cineva care a primit prin posta materiale comerciale de la Redigest,si si-a comandat o carte.A platit-o femeia.Dupa care primea mereu materiale de a le lor,si parca nu era de ajuns,carti de care femeia nu isi dadea comanda si pe care o obligau sa le plateasca.Si mult timp i-au trimis ,femeia le trimtea inapoi,bani la posta cheltuiti si etc,ei le trimiteau inapoi caci ziceau ca e comanda.Pana le-a trimis vecina o scxrisoare si niste poze prin care le arat ca e sinistrata si ea nu isi permite sa mai cumpere carti.Si nu i-au mai trimis,ea a scapat uusor,insa eu m-as duce direct la protectia consumatorului
si eu am primit o carte de la i si le-am trimis-o inapoi si iam rugat sa numi mai trimita nimic ca plec din tara si nam mai primit nimic | |
|
| |
pattysofy membru primii pasi
Data inscrierii : 19/04/2008 Numarul mesajelor : 531 Varsta : 40 Localizare : calarasi
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE Vin 22 Aug 2008, 22:01 | |
| am rezolvat fetelor am reusit dupa indelungate incercari sa iau leg cu ei telefonic si le-am expus problema mi-au trimis mai apoi un mail in care ma anuntzau ca m-au sters din baza de date si ca nu tre sa mai platesc nimic...... asta dupa ce le trimisesem eu mail in care le-am spus ca daca nu rezolva cat mai repede problema,ii dau in judecata si le fac si reclamatzie la opc gata,am scapat de ei! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: FERITZI-VA DE MIRIALE | |
| |
|
| |
| FERITZI-VA DE MIRIALE | |
|