| INTREBARI PT ADMIN | |
|
+37irina elena teodorai anka9mai amalia-carmen anays oltea cathya27 elen@ Marya(moxy88) geodeny buburuza cezalex lilique miky_28 paul_A rodna gabi_gino2005 oandree Mihaela 2 capbunvivi rebeca iassmyna adynanemona ALEXIA06 NARCY AlinaS stroietatiana mami de bebe gabrielamoca red_rose anca64 dodoandreea GABITA sabina stefy_isabela stefanescu_alina ADMIN-ELENA 41 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
paul_A sunt mic si voinic
Data inscrierii : 14/11/2008 Numarul mesajelor : 4516 Varsta : 38 Localizare : valenii de munte Joburi/Distractii : studenta Stare de spirit : buna Numele lui BB : mihai alexia gabriela
23 septembrie 2008
taty si Alexya- iubirile mele fara de pret
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Sam 11 Iul 2009, 12:09 | |
| nici eu nu cred ca te evita nimeni elena, si nu cred ca fetele si-au pierdut interesul pt forum eu sunt una dintre cela care nu au mai intrat de ceva vrema dar, asta a fost pt ca am avut examen...acum am revenittttttttt!!! | |
|
| |
anka9mai membru super expert
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : in parc cu Alex Stare de spirit : in general buna Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Sam 11 Iul 2009, 23:55 | |
| eu una sper sa tina forumul asta....dar se cunoaste ca vin din ce in ce mai putine fete si e mare pacat, cat despre intratul pe alt forum fiecare intra unde vrea,nu? si nu cred ca asta e motiv sa te ocolim pe tine, eu una te vad foarte rar on-line Elena | |
|
| |
amalia-carmen Moderator
Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 52 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
buna eu sunt mic si voinic: 10 ...si le stiu pe toate!
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Dum 12 Iul 2009, 06:30 | |
| M-AM INTORS SI EU DIN CONCEDIU..NU MAI SCAPATI DE MINE...DAR AM O INTREBARE:CE S-A INTAMPLAT CU CONCURSUL "POSETA MEA PREFERATA"?POT PRIMI SI EU UN LINK DC E IN VIGOARE? MULTUMESC! | |
|
| |
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : in parc cu Alex Stare de spirit : in general buna Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Lun 13 Iul 2009, 09:31 | |
| s`a transferat pe un alt forum...sponsorul era adus de Adriana din cate imi amintesc eu si cum i`a si`a facut un forum al ei a luat si concursul sper ca nu gresesc | |
|
| |
amalia-carmen Moderator
Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 52 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Lun 13 Iul 2009, 11:51 | |
| multumesc ptr informatie...pacat... | |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 14 Iul 2009, 06:11 | |
| acum sper sa nu fi deranjat pe nimeni pt ce am zis | |
|
| |
elen@ membru super expert
Data inscrierii : 04/02/2009 Numarul mesajelor : 2842 Varsta : 42 Localizare : Batrani, Prahova Joburi/Distractii : copiii mei ,doi nazdravani Stare de spirit : optimista Numele lui BB : Teodor-7.08.2007și Maria-25.03.2005
buna eu sunt mic si voinic: 100
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 14 Iul 2009, 11:27 | |
| nu cred Anca, oricum, și tacerea e un raspuns... | |
|
| |
amalia-carmen Moderator
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mier 15 Iul 2009, 11:12 | |
| | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mier 15 Iul 2009, 11:19 | |
| - anka9mai a scris:
- s`a transferat pe un alt forum...sponsorul era adus de Adriana din cate imi amintesc eu si cum i`a si`a facut un forum al ei a luat si concursul sper ca nu gresesc
nu anca nu gresesti e ok ce zici dar macar putea sa anunte ca concursul sa inchis..................asta e .... | |
|
| |
amalia-carmen Moderator
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Dum 19 Iul 2009, 04:23 | |
| | |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Dum 19 Iul 2009, 09:37 | |
| nu stiu ce sa zic | |
|
| |
paul_A sunt mic si voinic
Data inscrierii : 14/11/2008 Numarul mesajelor : 4516 Varsta : 38 Localizare : valenii de munte Joburi/Distractii : studenta Stare de spirit : buna Numele lui BB : mihai alexia gabriela
23 septembrie 2008
taty si Alexya- iubirile mele fara de pret
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Dum 19 Iul 2009, 10:31 | |
| pacat de forumul asta... mie chiar imi place | |
|
| |
GABITA sunt mic si voinic
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Dum 19 Iul 2009, 22:43 | |
| ai dreptate anka ca am transferat concursul pe forumul meu....de fapt 2 dintre ele.....motivul a fost ca aici nu ma mai puteam ocupa de ele nu puteam sa ma zbat singura pentru un forum care nu mai merge....in primul rand din cauza elenei care nu prea mai intra si a dezamagit fetele carora nu lea trimis premiile de mai bine de 1 an din acest motiv daca eram cateva fete care mai intram, se scriau cateva mesaje si gata....am facut tot posibilul sal salvez dar nu sa putut...cate lunkuri ati primit de la mine in care va invitam pe forum ?....zilnic....si cate ati intrat?.....cate intra acum?....3-4 fete maxim.....cate fete participau la acel concurs?....3-4 eu teo,anka si cred ca amalia...in rest nimeni toate ma intrebati pe mes cand va primiti cadourile de la elena.....de ce trebuia sa dau eu raspunsurile acestea?..... voi cunoasteti foarte bine problema....iar dupa parerea mea acele premii nu vor mai fi trimise niciodata si mie imi pare rau ca nu a mai mers forumul....pentru ca am pus mult suflet , am adus multi sponsori si am organizat concursuri frumoase......dar in aceste conditii nu am mai putut sta....sper sa intelegeti si pozitia mea ma bucur pt ca esti sincera si spui ce ai pe suflet .....dar gresesti cu un singur lucru.ca premiile nu vor mai fi trimise ..ok asta e parerea ta..eu ti-am mai spus ca acele premii exista si vor merge catre fete cat de curand ..........................iar in legatura cu fetele care te tot intrebau pe mess cand vor mai primii premiile nu cred ca aveai nici un motiv sa dai vreun raspuns ..trebuia sa ma intrebe pe mine cine are de intrebat ceva ...chiar daca nu sunt online imi poate lasa un mesaj .......deci care aveti intrebari va rog sa nu mai deranjati pe nimeni si sa ma intrebati pe mine orice probema.............. in legatura cu forumul ca nu va mai fi ca la inceput vom mai vedea .....dac ava mai fi sa nu .... ok adriana sa zicem ca ai dreptate dar un singur lucru gresesti.ca fetele nu vor mai primii acele premiii...eu ti-am mai spus ca acele premii le am si vor veni catre fete fie mai tarziu sau mai devreme....... fetele care aveti intrebari va rog nu mai deranjati pe nimeni cu intrebasri...................chiar daca nu sunt online va rog lasati ,mesaj ,pm orice............. iar forumul va garantez ca nu se va inchide niciodara si o sa ajunga de unde a plecat.................chiar daca multe dintre voi nu mai intrati ca nu ati primit premiie/.....o data ce iubesti acest forum intri mereu .... | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Dum 19 Iul 2009, 23:12 | |
| off, da adriana, din pacate ai mare dreptate.... un forum e tare greu sa mearga atunci cand adminul nu mai intra sa se implice, si cand fetele sunt dezamagite ca nu si-au primit premiile.... si pe mine ma intreba fetele cand le vor primi si sincer, nici nu stiu ce sa le spun... e mare pacat ce s-a intamplat, si eu iubesc mult acest forum si aici intram zilnic sa scriu....dar, din pacate, nu cred ca va mai putea fi vreodata ca la inceput... off, sunt asa dezamagita... | |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Lun 20 Iul 2009, 10:03 | |
| ai foarte mare dreptate Adriana...eu nu am zis nimic de rau doar i`am raspuns Amaliei...e foarte adevarat ca s`a pierdut forumul si nu o sa mai fie niciodata ca la inceput....poate Elena s`a plictisit de activitatea asta de asta intra atat de rar... | |
|
| |
capbunvivi Sponsor
Data inscrierii : 22/11/2008 Numarul mesajelor : 4509 Varsta : 43 Joburi/Distractii : /plimbarile Stare de spirit : buna
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Lun 20 Iul 2009, 22:32 | |
| da adriana ai dreptata in tot ce spui asta e | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 02:45 | |
| - GABITA a scris:
- ai dreptate anka ca am transferat concursul pe forumul meu....de fapt 2 dintre ele.....motivul a fost ca aici nu ma mai puteam ocupa de ele
nu puteam sa ma zbat singura pentru un forum care nu mai merge....in primul rand din cauza elenei care nu prea mai intra si a dezamagit fetele carora nu lea trimis premiile de mai bine de 1 an din acest motiv daca eram cateva fete care mai intram, se scriau cateva mesaje si gata....am facut tot posibilul sal salvez dar nu sa putut...cate lunkuri ati primit de la mine in care va invitam pe forum ?....zilnic....si cate ati intrat?.....cate intra acum?....3-4 fete maxim.....cate fete participau la acel concurs?....3-4 eu teo,anka si cred ca amalia...in rest nimeni toate ma intrebati pe mes cand va primiti cadourile de la elena.....de ce trebuia sa dau eu raspunsurile acestea?..... voi cunoasteti foarte bine problema....iar dupa parerea mea acele premii nu vor mai fi trimise niciodata si mie imi pare rau ca nu a mai mers forumul....pentru ca am pus mult suflet , am adus multi sponsori si am organizat concursuri frumoase......dar in aceste conditii nu am mai putut sta....sper sa intelegeti si pozitia mea ok adriana sa zicem ca ai dreptate dar un singur lucru gresesti.ca fetele nu vor mai primii acele premiii...eu ti-am mai spus ca acele premii le am si vor veni catre fete fie mai tarziu sau mai devreme....... fetele care aveti intrebari va rog nu mai deranjati pe nimeni cu intrebasri...................chiar daca nu sunt online va rog lasati ,mesaj ,pm orice............. iar forumul va garantez ca nu se va inchide niciodara si o sa ajunga de unde a plecat.................chiar daca multe dintre voi nu mai intrati ca nu ati primit premiie/.....o data ce iubesti acest forum intri mereu | |
|
| |
Data inscrierii : 04/02/2009 Numarul mesajelor : 2842 Varsta : 42 Localizare : Batrani, Prahova Joburi/Distractii : copiii mei ,doi nazdravani Stare de spirit : optimista Numele lui BB : Teodor-7.08.2007și Maria-25.03.2005
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 03:13 | |
| ai dreptate Elena, insa tu trebuie sa fi activa pe forum in primul rând, nu se mai vede nici o scimbare pe aici, se vede ca l-ai cam abandonat. Eu sper sa-l ”insuflețesti”iar, imi place aici, mereu mi-a placut | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 03:16 | |
| - elen@ a scris:
- ai dreptate Elena, insa tu trebuie sa fi activa pe forum in primul rând, nu se mai vede nici o scimbare pe aici, se vede ca l-ai cam abandonat. Eu sper sa-l ”insuflețesti”iar, imi place aici, mereu mi-a placut
promis ca incet incet va reveni si ma voi tine de cuvant zilele trecute am cautat sponsori si am pus concursuri noi....azi o sa mai pun 2...dar vad ca multor mamici nu le convine ca fac si concursuri cu votare ca cersec voturi dar asta e mai trebuie si cate un concrs de acesr gen | |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 03:21 | |
| adevarat , nici mie nu-mi plac astfel de concursuri, eu nici nu am cu i sa ”cersesc ”voturi, abia acum am adaugat in lista câteva mamici, sunt bombardata de link-uri pt vot, nu-mi place DELOK.... Dar nu asta e problema, eu mai particip la concursuri, dar nu pentru asta stau pe forum, sa câstig ceva...nu stiu alții...vorbesc in numele meu.. | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 03:37 | |
| off-topic: elen@, mii de scuze ptr linkul de la infoturism trimis....promit ca nu mai deranjez... | |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 07:08 | |
| nu trebuie sa-ți ceri scuze red, votez doar daca am placerea, nu??? nu inteleg de ce te-ai simtit jignita, in plus, daca nu vroiam, nu adaugam pe nimeni in lista, asai???te poop draguța... | |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 09:42 | |
| ce ma bucur sa aud ca Elena e pusa pe fapte marisi va revini forumul | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 11:54 | |
| - anka9mai a scris:
- ce ma bucur sa aud ca Elena e pusa pe fapte marisi va revini forumul
da anka asta vo face | |
|
| |
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN Mar 21 Iul 2009, 22:35 | |
| Elena, dar poza mea nu este? sau nu o vad eu? la concurs ma refer.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: INTREBARI PT ADMIN | |
| |
|
| |
| INTREBARI PT ADMIN | |
|