| Vreau si iooooo :P | |
|
Autor | Mesaj |
---|
iassmyna membru super expert

Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
 | Subiect: Vreau si iooooo :P Lun 02 Aug 2010, 04:43 | |
|
Ultima editare efectuata de catre iassmyna in Lun 09 Aug 2010, 22:10, editata de 2 ori | |
|
 | |

Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 41 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
 | Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Lun 02 Aug 2010, 08:18 | |
| | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 49 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
buna eu sunt mic si voinic: 10 ...si le stiu pe toate!
 | Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Joi 05 Aug 2010, 11:53 | |
| Lazar Daniela-Ioana Says: July 12th, 2010 at 9:46 am Particip pentru cuplul de valize ( ca al meu a devenit varza… Cuplul… nu sotul… cel de valize, cuplul; nu noi… Hai k va invartesc de va ametesc  ) Ce as lua cu mine in vacanta ??? As lua cu mine usa de la intrare si as schimba-o pe cea de acolo cu a mea. Asa numai eu as avea acces full sezon la cazare ! Indiferent ca, cazarea ar insemna un hotel luxos sau un cort modest ! Eu as fi Pacala al anului 2010. Urez bafta tuturor participantilor 185Felicitări! L-ai ajutat pe iassmyna cu 281 bani! la prichi sunt "anasasa" lasa link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!si eu m-am prins greu ca trebuie sa dau cl;ik pe "unu"si "doi"... _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |

Yna... 02.07.2002
 | |
 | |
amalia-carmen Moderator

Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 49 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
 | Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Sam 07 Aug 2010, 04:29 | |
| Poza a fost votata de 35 persoane Am sa va povestesc cum Alex ( pustiu
Felicitări!
L-ai ajutat pe iassmyna cu 159 bani! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Dum 08 Aug 2010, 04:57 | |
| Poza a fost votata de 41 persoane Am sa va povestesc cum Alex ( p
dat si banuti,dar merge greu.. _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |

Yna... 02.07.2002
 | Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Dum 08 Aug 2010, 23:03 | |
| | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Lun 09 Aug 2010, 11:48 | |
| Poza a fost votata de 62 persoane Am sa va povestesc cum Alex ( pu
Felicitări!
L-ai ajutat pe iassmyna cu 115 bani!
cu mult drag! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |

Yna... 02.07.2002
 | Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Lun 09 Aug 2010, 22:17 | |
| Edit again ! Am mai pus un link. | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Mar 10 Aug 2010, 09:15 | |
| Poza a fost votata de 75 persoane Am sa va povestesc cum Alex ( pust Felicitări! L-ai ajutat pe iassmyna cu 291 bani! Votul tau a fost inregistrat. Multumim!Hopa sus  , 1.0 out of 1 based on 14 ratings _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Mier 11 Aug 2010, 07:28 | |
| Poza a fost votata de 83 persoane Am sa va povestesc cum Alex ( p
Felicitări!
L-ai ajutat pe iassmyna cu 194 bani! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Sam 14 Aug 2010, 05:57 | |
| Poza a fost votata de 95 persoane Am sa va povestesc cum Alex ( pustiul meu de 3 ani si juma' ) a incheiat o zi de luni. Era o dupa-amiaza torida, dar care ameninta cu o furtuna si o ploaie teribila. Cum nu putea fi vorba de
iassmyna a mai primit azi bani virtuali de la tine. Revino mâine! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Vreau si iooooo :P Lun 16 Aug 2010, 06:41 | |
| Poza a fost votata de 99 persoane Am sa va povestesc cum Alex ( pu
assmyna a mai primit azi bani virtuali de la tine. Revino mâine! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Vreau si iooooo :P  | |
| |
|
 | |
| Vreau si iooooo :P | |
|