| Linkurile lui scumpetea | |
|
Autor | Mesaj |
---|
scumpetea Ajutor de Admin

Data inscrierii : 17/11/2008 Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 42 Localizare : Zalau Numele lui BB : Eduard Adrian 7 luni jumatate
 | Subiect: Linkurile lui scumpetea Lun 07 Iun 2010, 05:56 | |
|
Ultima editare efectuata de catre scumpetea in Sam 18 Feb 2012, 22:41, editata de 162 ori | |
|
 | |
danutza3 Mamica noua

Data inscrierii : 01/06/2010 Numarul mesajelor : 39 Varsta : 59 Localizare : Piatra Neamt Numele lui BB : diana
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Lun 07 Iun 2010, 10:34 | |
| | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 49 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
buna eu sunt mic si voinic: 10 ...si le stiu pe toate!
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Vin 16 Iul 2010, 11:53 | |
| lasat conf pe mess...succes! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 49 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Sam 17 Iul 2010, 06:14 | |
| Durus 12 Iulie 2010
Aceasta poza a acumulat: 1248
Trimite poza prietenilor tai pentru a castiga puncte!
L-ai ajutat pe scumpetea cu 101 bani! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Sam 07 Aug 2010, 04:38 | |
| înscrisă de Octavia Durus înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Somn Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Mami a spus ca daca dorm voi creste mare..Asa ca...M-am pus pe treaba! voteaza poza 72 voturinscrisă de Octavia Durus înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Îngrijirea fundulețului Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Pentru ca mami ma spala intotdeauna cu Johnson funduletul meu e fericit! Poza a fost votata de 86 persoane Baietelul meu are o adevarata pasiu la 1001 am validat votul. _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Dum 08 Aug 2010, 04:52 | |
| înscrisă de Octavia Durus înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Somn Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Mami a spus ca daca dorm voi creste mare..Asa ca...M-am pus pe treaba! voteaza poza 184 voturiînscrisă de Octavia Durus înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Îngrijirea fundulețului Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Pentru ca mami ma spala intotdeauna cu Johnson funduletul meu e fericit! Poza a fost votata de 120 persoane Baietelul meu are o adevarata pasiu _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Mar 10 Aug 2010, 11:26 | |
| lasat conf pe mess...  _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Sam 14 Aug 2010, 05:47 | |
| Poza a fost votata de 355 persoane Baietelul meu are o adevarata pasiune pentru masini.
restul.conf pe mess _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Sam 14 Aug 2010, 05:52 | |
| Userul Durus Octavia (scumpetea) iti multumeste pentru vot! Te asteptam si maine!
Vot inregistrat la data de 14-08-2010! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
ioana simona membru primii pasi

Data inscrierii : 06/09/2009 Numarul mesajelor : 537 Varsta : 49 Localizare : aproape Numele lui BB : doua minuni
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Lun 16 Aug 2010, 22:43 | |
| Votul a fost inregistrat Rutină: Îngrijirea fundulețului Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Votul a fost inregistrat Rutină: Somn Nume bebeluș: Eduard Durus Esti pe pagina de concurs a userului scumpetea (Durus Octavia)! Momentan scumpetea are 919 puncte!
Poza a fost votata de 483 persoane
| |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Mar 17 Aug 2010, 09:51 | |
| înscrisă de Octavia Durus
înapoi la galerie Votul a fost inregistrat
Rutină: Îngrijirea fundulețului Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză:
Pentru ca mami ma spala intotdeauna cu Johnson funduletul meu e fericit!
voteaza poza 999 voturi
înscrisă de Octavia Durus
înapoi la galerie Votul a fost inregistrat
Rutină: Somn Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză:
Mami a spus ca daca dorm voi creste mare..Asa ca...M-am pus pe treaba!
voteaza poza 976 voturi
Userul Durus Octavia (scumpetea) iti multumeste pentru vot! Te asteptam si maine!
Vot inregistrat la data de 17-08-2010!
Poza a fost votata de 515 persoane Baietelul meu are o adevarata pasiune pentru masini...Din pacate nu toate masinutele in posesia carora a intrat sunt de calitate asa ca uneori reuseste sa le strice (le lasa mai al
_________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
ioana simona membru primii pasi

Data inscrierii : 06/09/2009 Numarul mesajelor : 537 Varsta : 49 Localizare : aproape Numele lui BB : doua minuni
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Mar 17 Aug 2010, 22:37 | |
| Votul a fost inregistrat Rutină: Îngrijirea fundulețului Nume bebeluș: Eduard Durus Vârstă bebeluș: 2 Rutină: Somn Nume bebeluș: Eduard Durus Esti pe pagina de concurs a userului scumpetea (Durus Octavia)! Momentan scumpetea are 959 puncte!
Acorda-i un punct!
Va rugam asteptati!
| |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Joi 26 Aug 2010, 11:46 | |
| 1219 Poza a fost votata de 139 persoane _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Sam 28 Aug 2010, 11:36 | |
| Dormitorul nostru Autor: scumpetea Dormitorul nostru...I-ar prinde bine putina culoare! Cate stele merita? Give it 1/10 Give it 2/10 Give it 3/10 Give it 4/10 Give it 5/10 Give it 6/10 Give it 7/10 Give it 8/10 Give it 9/10 Give it 10/10 Voturi: 1434
Userul Durus Octavia (scumpetea) iti multumeste pentru vot! Te asteptam si maine!
Vot inregistrat la data de 28-08-2010!
Poza de la Octavia Durus la data de 2010-08-24 13:34:14
Rating:
* * * * * *
Poza a fost votata de 202 persoane _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Lun 30 Aug 2010, 11:32 | |
| lasat conf pe mess _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Dum 10 Oct 2010, 06:11 | |
| scumpetea iti multumeste pentru sustinere! _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|
 | |
GeorgianaGog Mamica noua

Data inscrierii : 17/12/2008 Numarul mesajelor : 202 Varsta : 32 Localizare : PITESTI Numele lui BB : BRIANA-GABRIELA-23-01-2008
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Mar 14 Dec 2010, 09:55 | |
| votat toate retetele lasat conf pe mess | |
|
 | |

Data inscrierii : 17/11/2008 Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 42 Localizare : Zalau Numele lui BB : Eduard Adrian 7 luni jumatate
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Sam 29 Ian 2011, 00:16 | |
| | |
|
 | |

| Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea Lun 04 Iul 2011, 22:03 | |
| | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Linkurile lui scumpetea  | |
| |
|
 | |
| Linkurile lui scumpetea | |
|