| MIC SI VOINIC LUMEA COPIILOR |
| | Linkurile lui catanicegirl | |
| |
Autor | Mesaj |
---|
amalia-carmen Moderator

Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 49 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
buna eu sunt mic si voinic: 10 ...si le stiu pe toate!
 | Subiect: Re: Linkurile lui catanicegirl Vin 13 Aug 2010, 06:30 | |
| lasat conf pe mess _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|  | | amalia-carmen Moderator

Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 49 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
 | Subiect: Re: Linkurile lui catanicegirl Sam 14 Aug 2010, 05:49 | |
| înscrisă de Catalina Gusel înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Îngrijirea fundulețului Nume bebeluș: Amira Gusel Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Cu verisoarele mele,la tara....ne spalam la fundulet sa fim curate;)) voteaza poza 504 voturiînscrisă de Catalina Gusel înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Somn Nume bebeluș: Amira Gusel Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Asta e pozitia preferata de somn a Amirei,cu picioarele in sus...e o zvapaiata mica si atunci cand doarme voteaza poza 666 voturi _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|  | | amalia-carmen Moderator

| Subiect: Re: Linkurile lui catanicegirl Lun 16 Aug 2010, 06:49 | |
| înscrisă de Catalina Gusel înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Îngrijirea fundulețului Nume bebeluș: Amira Gusel Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Cu verisoarele mele,la tara....ne spalam la fundulet sa fim curate;)) voteaza poza 507 voturiînscrisă de Catalina Gusel înapoi la galerie Votul a fost inregistrat Rutină: Somn Nume bebeluș: Amira Gusel Vârstă bebeluș: 2 Descriere poză: Asta e pozitia preferata de somn a Amirei,cu picioarele in sus...e o zvapaiata mica si atunci cand doarme voteaza poza 669 voturi _________________ http://soferderomania.promotor.ro/mogodici MULTUMESC! Vine un moment in viata cand realizezi: Cine conteaza, Cine nu a contat niciodata, Cine nu va mai conta... Si cine va conta intotdeauna... Deci, nu iti face griji pentru oamenii din trecutul tau, Exista un motiv pentru care nu au ajuns sa fie prezenti in viitorul tau...  | |
|  | | Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Linkurile lui catanicegirl  | |
| |
|  | | | Linkurile lui catanicegirl | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|