| POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN | |
|
+3psmoscraciun SWE ADMIN-ELENA 7 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Vin 20 Noi 2009, 06:14 | |
| Craciunul copiilor Dragi copii din tara asta, Va mirati voi cum se poate, Mos Craciun, din cer de-acolo, Sa le stie toate, toate. Uite cum: Va spune Badea… Iarna’n noapte, pe zapada, El trimite câte-un înger La fereastra ca sa vada… Ingerii se uita’n casa Vad si spun, iar mosul are Colo’n cer, la el in tinda, Pe genunchi o carte mare. Cu condei de-argint el scrie Ce copil si ce purtare… Si de-acolo stie Mosul, Că-i siret el, lucru mare. | |
|
| |
SWE Moderator
Data inscrierii : 13/07/2008 Numarul mesajelor : 9223 Varsta : 49 Localizare : Arad Joburi/Distractii : teacher / familia prietenii Stare de spirit : vesela si optimista Numele lui BB : Raluca-Patricia
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Vin 20 Noi 2009, 10:23 | |
| trebuie sa vin si eu cu ceva poezioare | |
|
| |
psmoscraciun Mamica noua
Data inscrierii : 21/11/2009 Numarul mesajelor : 49 Varsta : 45 Localizare : TG MURES Numele lui BB : NEKERESS JANOS 16.03.2006
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Sam 21 Noi 2009, 02:48 | |
| Intra pe ste-ul : www.PsMosCraciun.ro si fa-i copilului tau un cadou de neuitat!!! O scrisoare de la Mos Craicun!! Prin Posta Romana, copilul dumneavoastra va primi o scrisoare de la Mos Craciun care este facut in asa fel incat copilul va crede caci este chiar de la Mosu'. Astfel copilul va fi foarte bucuros stiind caci scrisoarea este chiar de Mosu in special pentru el, scrisorile fiind personalizate, (cu numele, persoana indragita, animalul preferat, adresa etc.), se poate alege din mai multe layouturi . Mai nou unic pe piata SCRISORI 3D., care se pot citi numai cu ajutorul a unor ochelari 3D, care desigur este inclus in pret si este primit impreuna cu scrisoarea. Vizitati-ne si nu ve-ti regreta!!! Suntem siguri ca aceasta scrisoare va pune un zambet pe chipul copilului dumneavoastra . PS. Mos Craciun www.psmoscraciun.ro | |
|
| |
SWE Moderator
Data inscrierii : 13/07/2008 Numarul mesajelor : 9223 Varsta : 49 Localizare : Arad Joburi/Distractii : teacher / familia prietenii Stare de spirit : vesela si optimista Numele lui BB : Raluca-Patricia
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Sam 21 Noi 2009, 11:07 | |
| hmmmmmmmmm | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 22 Noi 2009, 04:30 | |
| MAI ASTEPTAM POEZIOARE SI CANTECELE | |
|
| |
lilique sunt mic si voinic
Data inscrierii : 31/01/2009 Numarul mesajelor : 5434 Varsta : 40 Localizare : Tg-Jiu Joburi/Distractii : Secretar scoala Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : Doncea Florin Valentin 10.07.2006
buna eu sunt mic si voinic: 10
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 22 Noi 2009, 06:52 | |
| trebuie sa venim si noi cu poezioare si cantecele! | |
|
| |
SWE Moderator
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 22 Noi 2009, 13:11 | |
| CHRISTMAS IS HERE! Christmas time is here,Many friends that cheer.Magic trees that glow;Santa`s in the snow.Dear Santa, dear,Please try to come here!We will sing for youAnd we`ll hug you, too. | |
|
| |
Data inscrierii : 31/01/2009 Numarul mesajelor : 5434 Varsta : 40 Localizare : Tg-Jiu Joburi/Distractii : Secretar scoala Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : Doncea Florin Valentin 10.07.2006
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 22 Noi 2009, 13:19 | |
| Very nice!!! | |
|
| |
SWE Moderator
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 22 Noi 2009, 13:48 | |
| m-am englezit cuscra...deformatie profesionala | |
|
| |
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 22 Noi 2009, 21:16 | |
| Silent night, holy night All is calm, all is bright Round yon Virgin Mother and Child Holy Infant so tender and mild Sleep in heavenly peace Sleep in heavenly peace
Silent night, holy night! Shepherds quake at the sight Glories stream from heaven afar Heavenly hosts sing Alleluia! Christ, the Saviour is born Christ, the Saviour is born
Silent night, holy night Son of God, love's pure light Radiant beams from Thy holy face With the dawn of redeeming grace Jesus, Lord, at Thy birth Jesus, Lord, at Thy birth " | |
|
| |
SWE Moderator
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 22 Noi 2009, 22:25 | |
| o da cuscra...really nice | |
|
| |
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 29 Noi 2009, 14:37 | |
| poezia pe care o va spune Bubu la serbare!!!
Ascultati! Din Betleem, Mare veste azi avem... Jos, intr-o iesle saraca Maria-i gata sa nasca.
Mesia vine pe lume, Trimis de Domnul anume, Ca pe pamant El sa creasca, Pe oameni sa-i mantuiasca. | |
|
| |
bebelusha18 membru expert
Data inscrierii : 08/09/2009 Numarul mesajelor : 1871 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : medic / multe Stare de spirit : fericita Numele lui BB : momentan fara bebe doar 3 nepotei
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 29 Noi 2009, 14:43 | |
| CRÃCIUNUL COPIILOR de Octavian Goga Dragi copii din tara asta, Va mirati voi cum se poate, Mos Craciun, din cer de-acolo, Sa le stie toate, toate.
Uite cum: Va spune Badea... Iarna'n noapte, pe zapada, El trimite câte-un înger La fereastra ca sa vada...
Ingerii se uita'n casa Vad si spun, iar mosul are Colo'n cer, la el in tinda, Pe genunchi o carte mare.
Cu condei de-argint el scrie Ce copil si ce purtare... Si de-acolo stie Mosul, Cã-i siret el, lucru mare. gasit pe net
| |
|
| |
SWE Moderator
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Dum 29 Noi 2009, 23:28 | |
| COLIND Mere Lina la fantana Daliana-i fata dalba Cu 2 carcege-n mana Gasi apa tulburata Daliana-i fata dalba Gi voinici inconjurata Voi voinici voi vanatoriu Daliana-i fata dalba Ce catati aici in zoriu Noi cantam si colindamu Daliana-i fata dalba Si la gazda i-o inchinamu I-o inchinam cu sanatate Daliana-i fata dalba Gi Craciun sa aiba parte | |
|
| |
gepiza membru super expert
Data inscrierii : 20/11/2009 Numarul mesajelor : 3340 Varsta : 39 Localizare : pitesti Numele lui BB : marin elina nicoleta
4 oct 2008
buna eu sunt mic si voinic: 100
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Lun 30 Noi 2009, 02:27 | |
| Uite, vine Mos Craciun!
Otilia Cazimir
Prin nameti, in fapt de seara, A plecat catre oras Mos batran c-un iepuras Inhamat la sanioara.
Drumurile-s troienite, Noaptea vine, gerul creste... Cu urechile ciulite Iepurasul se grabeste.
Uite-o casa colo-n vale, Cu ferestre luminate. Mosul s-a oprit din cale, Cu toiagu-n poarta bate:
- Buna seara, buna seara! Iaca, vin cu sanioara Si cu daruri proaspete. Bucurosi de oaspete?
- Bucurosi, Bucurosi, Striga glasuri de copii. Mosule, de unde vii? - Iaca, vin din mosi-stramosi, Incarcat cu jucarii!
... Noapte rece si albastra. Ies copiii la fereastra, Sa se uite cum coboara, Prin troianul urias, Mos-batran c-un iepuras Inhamat la sanioara... sper ca nu a mai posta-o nimeni | |
|
| |
bebelusha18 membru expert
Data inscrierii : 08/09/2009 Numarul mesajelor : 1871 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : medic / multe Stare de spirit : fericita Numele lui BB : momentan fara bebe doar 3 nepotei
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Lun 30 Noi 2009, 07:31 | |
|
Colindatorii
| Autor: George Cosbuc Cad fulgii mari incet zburand, Si-n casa arde focul, Iar noi pe langa mama stand De mult uitaram jocul. De mult si patul ne-astepta, Dar cine sa ne culce? Rugata, mama repeta Cu glasul rar si dulce
Cum sta pe paie'n frig Hristos In ieslea cea saraca, Si boul cum sufla milos Caldura ca sa-I faca, Dragut un miel cum I-au adus Pastorii de la stana Si ingeri albi cantau pe sus Cu flori de mar in mana.
Si-auzi! Rasar cantari acum, Franturi dintr'o colinda, Si vin mereu, s'opresc in drum, S-aud acum in tinda –
Noi stam cu ochii pironiti Si fara de suflare; Sunt ingerii din cer veniti Cu Ler, oi Domnul mare!
Ei canta inaltator si rar Cantari de biruinta, Apoi se'ntorc si plang amar De-a Iudei necredinta, De spini, de-ostasi, si c'a murit… Dar s-a deschis mormantul Si El acum e'n cer suit Si judeca pamantul.
Si pana nu taceau la prag, Noi nu vorbeam nici unul – Sarac ne-a fost, dar cald si drag In casa-ne Craciunul. Si cand tarziu ne biruia Pe vatra calda somnul, Prin vis vedeam tot flori de mar Si'n fase mic pe Domnul.
|
| |
|
| |
Data inscrierii : 20/11/2009 Numarul mesajelor : 3340 Varsta : 39 Localizare : pitesti Numele lui BB : marin elina nicoleta
4 oct 2008
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Lun 30 Noi 2009, 08:45 | |
| A venit Craciunul
iata ca vine craciunul in casa la tot romanul ce zi sfanta ce zi mare ce frumoasa sarbatoare
cu colindul sfant si drag va vom colinda in prag cu colindul sfant si bun asteptam acest craciun
am venit sa colindam si la toti sa va uram sa aveti copii cuminti sa va faca fericiti
sa aveti copii frumosi sa va faca bucurosi iar acei care-s scolari sa v-aduca note mari!!
de-aveti tamplele carunte sanatate,zile multe sa traiti, sa infloriti tot ca pomii cei albiti | |
|
| |
SWE Moderator
08.04.2007
Sfanta Zi de Paste
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Lun 30 Noi 2009, 11:59 | |
| Colinde colinde E vremea colindelor Caci gheatza se-ntinde Asemeni oglinzilor | |
|
| |
4 oct 2008
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Lun 30 Noi 2009, 12:40 | |
| scurt si la obiect. | |
|
| |
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Vin 18 Dec 2009, 09:02 | |
| foarte frumoase colindele voastre... Colinde: Inima va canta Noaptea cand pastorii rand pe rand vegheaza, O lumina mare ii infricoseaza, Dar din cer un inger vine cu solia: Bucurati-va cu totii: s-a nascut Mesia! Refren: Inima va canta vesela mereu: Gloria, gloria in cer lui Dumnezeu! Fratilor, tuturor, pace ne-a adus, Copilas dragalas, venit la noi de sus. Frica le dispare, cand din inaltime Vin cantand spre dansii ingeri o multime. Cantul lor exprima toata bucuria, Care-adanc patrunde-n inimi: a venit Mesia! Pleaca deci pastorii pe Copil sa-L vada, "Bun venit" sa-I spuna, in genunchi sa-I cada. Langa ieslea sfanta este si Maria; Ei se bucura vazandu-L pe al lor Mesia. Fericita-i mama chiar si-n saracie, Pentru ea Copilul este-o bogatie; Si ce fericita este-acum Maria Cand cu drag primeste-odorul, care e Mesia. Ce in lume pare lucru de valoare, E doar aparenta: toate-s trecatoare! Singura comoara, toata bogatia Este doar Mantuitorul, Dumnezeu Mesia! Pentru cel ce crede, Sfanta Liturghie Este totdeauna mare bucurie; Din altar inunda viata si taria Cand primim ca hrana sfanta - Trupul lui Mesia. | |
|
| |
amalia-carmen Moderator
Data inscrierii : 13/11/2008 Numarul mesajelor : 5341 Varsta : 52 Localizare : cluj-napoca Joburi/Distractii : fiziokinetoterapeut/printesa mea draga Stare de spirit : mereu vesela si indragostita Numele lui BB : ioana-alessia,1 mai 2007
buna eu sunt mic si voinic: 10 ...si le stiu pe toate!
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Lun 21 Dec 2009, 08:20 | |
| un colind specific zonei in care locuiti? | |
|
| |
4 oct 2008
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN Lun 21 Dec 2009, 08:47 | |
| Plugusorul
Aho, aho, copii si frati, Stati putin si nu mânati Si cuvântul mi-ascultati: Am plecat sa colindam Pe la case sa uram, Plugusorul românesc Obiceiul stramosesc. Va uram cum se cuvine Pentru anul care vine Holde mari Cu bobul des Si pe creste Si pe ses! Câte mere în livezi Atâtea vite-n cirezi; Câta apa în izvoare Atâta lapte-n sistare; Sa ne fîe-ndestulata Casa toata! Tara toata! Ia mai mânati, mai flacai! Si strigati cu totii mai! Hai, hai! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN | |
| |
|
| |
| POEZII SI CANTECE PT MOS CRACIUN | |
|