GABITA sunt mic si voinic
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Descopera produsele noastre Mier 01 Iul 2009, 05:46 | |
| va invit sa vizitati site-ul sponsorului nostru www.afluacum.ro veti gasi produse deosebite si de buna calitate | |
|
elen@ membru super expert
Data inscrierii : 04/02/2009 Numarul mesajelor : 2842 Varsta : 42 Localizare : Batrani, Prahova Joburi/Distractii : copiii mei ,doi nazdravani Stare de spirit : optimista Numele lui BB : Teodor-7.08.2007și Maria-25.03.2005
buna eu sunt mic si voinic: 100
| Subiect: Re: Descopera produsele noastre Mier 01 Iul 2009, 08:09 | |
| | |
|
GABITA sunt mic si voinic
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Re: Descopera produsele noastre Mier 01 Iul 2009, 20:28 | |
| [url=https://micsivoinic.forumgratuit.ro/javascript: onClick=showDetailImage(5647,400,380);] [/url] Thomas Poza reprezinta o cusatura cu punct in cruce care este de vanzare. Livrarea se face personal in Cluj-Napoca, Targu Mures si Reghin. Durata livrarii se stabileste in momentul comenzii, in functie de articol. Orice produs poate fi reprodus in alta varianta de materiale sau personalizat la comanda. De exemplu, pot sa le cos pe etamina alba sau pot sa vopsesc etamina in orice culoare. Fiecare model poate fi inramat sau decorat cu diferite accesorii si agatat pe perete.\\r\\n Inramatul nu este inclus in pret, deoarece nu stiu precis cat ar costa rama pentru fiecare model in parte, desigur depinde de modelul ramei si de masura. Pe de alta parte, exista posibilitatea ca dumneavoastra sa aveti alte preferinte in ceea ce priveste inramatul (culoare, model). De aceea m-am gandit ca inramatul sa fie optional.\\r\\n In cazul in care comandati mai multe produse, pretul este negociabil.\\r\\n Inramate, aceste lucrari pot fi un accesoriu de valoare al casei dvs. .... sau un cadou din suflet. thomas este preferatul lui gabita....daca lar vede sigur ar vrea sa il cumpar | |
|
scumpetea Ajutor de Admin
Data inscrierii : 17/11/2008 Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 45 Localizare : Zalau Numele lui BB : Eduard Adrian 7 luni jumatate
| Subiect: Re: Descopera produsele noastre Dum 06 Sept 2009, 04:46 | |
| Foarte interesante produsele..Sunt "altceva"... | |
|
ioana simona membru primii pasi
Data inscrierii : 06/09/2009 Numarul mesajelor : 537 Varsta : 53 Localizare : aproape Numele lui BB : doua minuni
| Subiect: Re: Descopera produsele noastre Mar 08 Sept 2009, 01:15 | |
| atragatoare produsele sponsorului! multumim si vom mai naviga, poate ne vom gasi si noi ceva util si dragut! | |
|
anuta22 membru super expert
Data inscrierii : 16/05/2009 Numarul mesajelor : 2364 Varsta : 37 Localizare : onesti bacau Joburi/Distractii : casnica Stare de spirit : optimista Numele lui BB : tudorache alexandra 11.04.2007
buna eu sunt mic si voinic: 100
| Subiect: Re: Descopera produsele noastre Sam 17 Oct 2009, 00:39 | |
| multumim sponsorului ca sa altaurat forumului nostru,asteptam sa dea si startul unui concurs. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Descopera produsele noastre | |
| |
|