| Exercitii de dictie | |
|
Autor | Mesaj |
---|
lilique sunt mic si voinic

Data inscrierii : 31/01/2009 Numarul mesajelor : 5434 Varsta : 36 Localizare : Tg-Jiu Joburi/Distractii : Secretar scoala Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : Doncea Florin Valentin 10.07.2006

buna eu sunt mic si voinic: 10
 | Subiect: Exercitii de dictie Joi 07 Mai 2009, 23:52 | |
| Cred ca cel putin o data in viata ne lovim de ele si sunt necesare...
1. Un cocostârc s-a dus la descocostârcărie, unde se descocostârcăreau și alți cocostârci nedescocostârcăriți, ca să se descocostârcărească de cocostârcăria lui. 2. Rege Paragarafaramus, când te vei desoriginaliza? Mă voi desoriginaliza când cel mai original dintre orginali se va desoriginaliza. Dar cum cel mai original dintre originali nu se va desoriginaliza, regele Paragarafaramus, nu se va desoriginaliza. 3.Colo-n vale p-un pitroi sta o codobătură si un codobăturoi,codobăturoiu codobăturește codobătura,codobătura nu poate codobături codobăturoiu... 4. Spre sfânta sa soră Suzana se suie, Spășită din suflet suspinu să-și spuie, Și-n susul sarcastic suspinu-și șoptește, Și-odată pe scara sucită se oprește 5. Boul breaz, bârlobreaz, lesne-a zice boul breaz, dar mai lesne-a dezbârlobrezi bârlobrezitura din boii bârlobrezenilor 6. Până când a cărămidărit cărămidarul pe cărămidăriță, a cărămidărit cărămidărița pe cărămidar 7. Unilateralitatea colocviilor desolidarizează conștiinciozitatea energeticienilor care manifestă o imperturbabilitate indiscriptibilă în locul nabucodonosorienei ireproșabilități. 8.Nu-i greu a zice titiridva tidva, da-i greu a destitiridvi titiridvitura titiridvei tidvei. 9. O mierliță fuflendiță fuflendi-fuflendăriță nu poate să fuflendească fuflendi-fluflendăreasacă pe mierloiul fuflendoiul fuflendi-fluflendăroiul. Dar mierloiul fuflendoiul fuflendi-fluflendăroiul poate ca să fuflendească fuflendi-fluflendăreasacă pe mierlița fuflendița fuflendi-fuflendăriță. 10. Balaban Bălăbănescu bâlbâiește bâlbâituri bâlbâite pe negândite. | |
|
 | |
paul_A sunt mic si voinic

Data inscrierii : 14/11/2008 Numarul mesajelor : 4516 Varsta : 35 Localizare : valenii de munte Joburi/Distractii : studenta Stare de spirit : buna Numele lui BB : mihai alexia gabriela
23 septembrie 2008

taty si Alexya- iubirile mele fara de pret
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie Joi 07 Mai 2009, 23:55 | |
| aoleu Lili , cine se descurca sa spuna asemenea cuvinte, si trebuiesc rostite repede ufff  | |
|
 | |
lilique sunt mic si voinic

Data inscrierii : 31/01/2009 Numarul mesajelor : 5434 Varsta : 36 Localizare : Tg-Jiu Joburi/Distractii : Secretar scoala Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : Doncea Florin Valentin 10.07.2006

buna eu sunt mic si voinic: 10
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie Joi 07 Mai 2009, 23:59 | |
| uneori sunt necesare... e una din probele eliminatorii la multe facultati, chiar si la liceul pedagogic e... | |
|
 | |
gepiza membru super expert

Data inscrierii : 20/11/2009 Numarul mesajelor : 3340 Varsta : 35 Localizare : pitesti Numele lui BB : marin elina nicoleta
4 oct 2008
buna eu sunt mic si voinic: 100
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie Sam 02 Ian 2010, 05:08 | |
| Stiu si eu una "Papucarul papucareste papucii papucaritei pentru ca ea nu poate papucarii papucii ei" | |
|
 | |
bebelusha18 membru expert

Data inscrierii : 08/09/2009 Numarul mesajelor : 1871 Varsta : 38 Localizare : iasi Joburi/Distractii : medic / multe Stare de spirit : fericita Numele lui BB : momentan fara bebe doar 3 nepotei 
 | |
 | |

Data inscrierii : 14/11/2008 Numarul mesajelor : 4516 Varsta : 35 Localizare : valenii de munte Joburi/Distractii : studenta Stare de spirit : buna Numele lui BB : mihai alexia gabriela
23 septembrie 2008

| Subiect: Re: Exercitii de dictie Sam 02 Ian 2010, 08:06 | |
| si mie...  | |
|
 | |
lacramioara Mamica noua

Data inscrierii : 04/03/2010 Numarul mesajelor : 114 Varsta : 41 Localizare : hunedoara Numele lui BB : razvan-grigore 1997
lacramioara-madalina 2004
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie Lun 08 Mar 2010, 18:34 | |
| Pila-n punga, punga-n pila, pilalau cu pila lunga pileste pila pili cu pila lunga pe dunga pili pana cand punga-n pila a pilit pila pilita-n dunga.
Pana cand a caramidarit caramidarul pe caramidarita, a caramidarit caramidarita pe caramidar la fel cum ar fi vrut caramidarul sa caramidareasca pe caramidarita- | |
|
 | |
gabbis membru merg in picioare

Data inscrierii : 14/09/2009 Numarul mesajelor : 762 Varsta : 41 Localizare : bistrita Numele lui BB : Gabriel, 17.11.2008
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie Dum 14 Mar 2010, 15:05 | |
| Bucura-te cum s-o bucurat Bucurel de bucuria lui Bucurici cand o venit bucuros din Bucuresti! | |
|
 | |

23 septembrie 2008

| Subiect: Re: Exercitii de dictie Dum 14 Mar 2010, 22:02 | |
| asta cu pila ma da gata  | |
|
 | |
scumpetea Ajutor de Admin

Data inscrierii : 17/11/2008 Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 41 Localizare : Zalau Numele lui BB : Eduard Adrian 7 luni jumatate
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie Mier 24 Mar 2010, 08:06 | |
| Asta cu Bucurel o stiu si eu de cand eram mica  | |
|
 | |
Adela_72 Mamica noua

Data inscrierii : 18/03/2010 Numarul mesajelor : 81 Varsta : 48 Localizare : Craiova Numele lui BB : Anghel Cristina Daria Elena
19-07-2008
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie Joi 22 Apr 2010, 16:05 | |
| hai ca va zic si eu una, pe care nu stiu daca o stiti....INCERCATI SA SPUNETI REPEDE,SA NU MA BATETI CE VA IESE DIN GURA....  EU PUP POALA POPII, POPA PUPA POALA MEA.... DE TREI ORI LA RAND PE NERASUFLATE!!!!! | |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Exercitii de dictie  | |
| |
|
 | |
| Exercitii de dictie | |
|