| Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' | |
|
+20teodorai paul_A GABITA cathya27 oltea gabi_gino2005 lilique miky_28 ADMIN-ELENA madyelena Marya(moxy88) elen@ simona red_rose buburuza geodeny anays cri_pufos anka9mai Luagos Silver 24 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
anka9mai membru super expert
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : in parc cu Alex Stare de spirit : in general buna Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 05:17 | |
| :poop:multumesc pt felicitari fetele!
Ultima editare efectuata de catre anka9mai in Lun 16 Mar 2009, 07:00, editata de 1 ori | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 05:39 | |
| - anka9mai a scris:
nu ai voie sa pui mesaj doar cu emoticons | |
|
| |
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : in parc cu Alex Stare de spirit : in general buna Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007
| |
| |
gabi_gino2005 Ajutor de Admin
Data inscrierii : 08/06/2008 Numarul mesajelor : 1761 Varsta : 40 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : Alexia -pitica mea Numele lui BB : Alexia Ioana Teodora 8 februarie 2007
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:07 | |
| Mie mi-ar fi placut enorm sa castig un premiu la acest concurs mai ales ca vroiam sa fac comanda de ceva, acum voi astepta sa vad ce zic fetele de premii si apoi ma hotarasc daca mai comand sau nu, as fi vrut sa vad calitatea produselor personal, dar asta e, felicitari castigatoarelora sa stapaniti sanatoase premiile | |
|
| |
oltea membru strengar
Data inscrierii : 04/01/2009 Numarul mesajelor : 1299 Varsta : 56 Localizare : brasov Joburi/Distractii : acum sunt mamica si imi place sa ma joc
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:19 | |
| felicitari tuturor mamicilor gospodine! | |
|
| |
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:20 | |
| | |
|
| |
cathya27 membru super expert
Data inscrierii : 16/11/2008 Numarul mesajelor : 3516 Varsta : 45 Localizare : tg frumos Numele lui BB : daria-20 ianuarie 2006
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:25 | |
| Felicitari gospodinelor! Sa va bucurati de premii si va asteptam cu poze! | |
|
| |
Data inscrierii : 08/06/2008 Numarul mesajelor : 1761 Varsta : 40 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : Alexia -pitica mea Numele lui BB : Alexia Ioana Teodora 8 februarie 2007
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:26 | |
| | |
|
| |
GABITA sunt mic si voinic
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:45 | |
| felicitari fetele si sa va bucurati de premii am vazut si o discutie pe forum ....intradevar noi am hotarat ca sponsorul sa aleaga castigatorii....si pentru asta ii multumim sunt si eu de acord cu red in ceea ce priveste activitatea nu as vrea sa se inteleaga gresit...simo imi este chiar draga dar in momentul cand dumneavoastra ati ales castigatorii ea avea doar 10 mesaje....cam putine totusi in comparatie cu restul fetelor care sunt zilnic pe forum si care au participat la concurs consider ca simona nu ar trebui sa se supere daca s-au facut aceste comentarii pentru ca si ea este admin si stie care este regula cu activitatea inca o data felicit castigatoarele ...iar pe simona o asteptam oricand la discutii si concursuri | |
|
| |
paul_A sunt mic si voinic
Data inscrierii : 14/11/2008 Numarul mesajelor : 4516 Varsta : 38 Localizare : valenii de munte Joburi/Distractii : studenta Stare de spirit : buna Numele lui BB : mihai alexia gabriela
23 septembrie 2008
taty si Alexya- iubirile mele fara de pret
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:55 | |
| multumesc si eu foarte mult sponsorului pentru premiile acordate | |
|
| |
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 07:56 | |
| [b][b][i]-CASTIGATORII VOR FI ALESI DE CATRE SPONSORUL NOSTRU ACTIVITATE OBLIGATORIE
ACTIVITATE OBLIGATORIE PE SITE!! [/b][/b][/i] Am copiat exact ce era pe prima pag, nu scrie cate mesaje , daca avea 10 mesaje inseamna ca avea o oarecare activitate, ar trebui sa se puna iste reguli mai clare pentru a numai exista astfel de probl. S-au decis castigatoarele, desi noi care nu am castigat am ramas cu ceva mici regrete, trebuie sa mergem mai departe, poate ne va veni si noua randul altadata. Va pupic si asteptam pareri despre produse, eu chiar vreau sa comand ceva de la ei | |
|
| |
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 08:07 | |
| gabi...activitatea este specificata pe la alte concursuri----se stie....minim 35 mesaje pe saptamana...... poate s-a mai omis pe la cate un concurs sa se specifice acest lucru | |
|
| |
simona Mamica noua
Data inscrierii : 12/03/2009 Numarul mesajelor : 126 Varsta : 41 Localizare : VALCANI jud timis Numele lui BB : timea 14 nov 2002
maya 7 iulie 2006
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 08:57 | |
| nu stiu fetelor ...cum as fi putut posta mai multe .mesaje .. avand in vedere cand sa activat contul meu ... dar si inscrierea mea pe forum a fost tarzie(12 martie) ..fata de inceperea acestui concurs ... acum fiecare cu pareri impartite .... eu cunosc multe fete de aici care imi sunt ff dragi ! si o sa vin cu mult drag aici dar ...asta doar daca sunt primita ! cu mult drag o sa afisez si pozicile cu premiul minunat pe care o sa am onoarea sal port , imi place ff mult ! multumesc anticipat ! | |
|
| |
Data inscrierii : 14/11/2008 Numarul mesajelor : 4516 Varsta : 38 Localizare : valenii de munte Joburi/Distractii : studenta Stare de spirit : buna Numele lui BB : mihai alexia gabriela
23 septembrie 2008
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:07 | |
| te asteptam cu mare drag Simo sedere cat mai lunga la noi in familie | |
|
| |
miky_28 membru super expert
Data inscrierii : 20/11/2008 Numarul mesajelor : 3515 Varsta : 45 Localizare : pe aici Joburi/Distractii : mamica cu norma intreaga in prezent Stare de spirit : happy Numele lui BB : Andreea
12.06.2007
Teodor
25.01.2010
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:09 | |
| cred ca oricare dintre noi si-a dorit macar pentru o secunda oricare dintre premii insa participarea la un concurs implica si posibilitatea de a nu castiga! sponsorul a decis castigatoarele asa ca fiecare trebuie sa accepte decizia sponsorului! | |
|
| |
teodorai membru super expert
Data inscrierii : 23/10/2008 Numarul mesajelor : 3489 Varsta : 42 Localizare : pamant..cu gandul la CER!! Joburi/Distractii : cu fetitele... Stare de spirit : increzatoare in mai bine mereu...optimista Numele lui BB : LARISA-04.05.2008
BIANCA-07.06.2004
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:10 | |
| | |
|
| |
4.08.2006
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:11 | |
| si noi te cunoastem pe tine simo si ne esti draga...asa ca te asteptam alaturi de noi .....binenteles ca esti primita....cum poti sa intrebi asta???? te asteptam cu mare drag cum am mai spus la discutii si concursuri | |
|
| |
Luagos Silver Sponsor
Data inscrierii : 28/02/2009 Numarul mesajelor : 34 Varsta : 36 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:15 | |
| Haideti doamnelor sa discutam daca intr-adevar asta doriti: 1) Referitor la Gabita -------- sunt intemeiate comentariile dvs.,daca privim colajul dvs nu gateati ci numai erati in mana cu diverse mancaruri.Puteti desigur sa cedati premiul lui red_rose ,mai ales ca e unul din premiile care ii placeau.Am chibzuit f.mult ,sa nu spuneti ca fiind din Iasi dam premii doar Iesencelor noastre.Deci cu dvs am lamurit problema,Ok? Chiar va rog sa faceti cedarea oficiala daca sunteti mai corecta decat noi. 2) Gabi_gino2005 deasemenea ,nici dvs. nu gatiti in imagine.Ne pare rau.Va multumim pt. intentia de a onora site-ul nostru cu o comanda. 3) Acum in ceea ce o priveste pe simona ,va rog sa cititi conversatia mea cu Adminul forumului: dragoshelu: este un nou utilizator simona,care a pus poze la concurs Mady Gaby: asa dragoshelu: se poate lua in considerare de catre noi? Mady Gaby: asta dvs alegeti Suntem f.suparati pe atitudinea dvs. si va anuntam ca va asteptam cu noi comentarii avand in vedere ca nu mai trebuiesc multe discutii ca sa ANULAM CONCURSUL. Ajunge ,a-ti improscat cat a-ti putut,v-am lasat,acum v-am adus argumente ,desi nu trebuia sa ne justificam am facut-o. Se pare ca intre timp a-ti uitat ca noi suntem sponsorii si nu meritam atata BALACAREALA. | |
|
| |
23 septembrie 2008
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:23 | |
| oo nu cred ca trebuie sa se supere nimeni asa tare, mai ales sa se anuleze concursul. cred ca Red a fost putin dezamagita pantru ca ii placea tare mult unul din premii si de aceea a facut cateva comentarii, iar dupa aceasta fiecare si-a spus parerea cum e si firesc. cu toate astea nu cred ca e nevoie de anularea concursului | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:25 | |
| Eu nu doresc sa imi ofere nimeni nici un premiu...nu mi se pare corect si nici nu il doresc... Si nu cred ca a improscat nimeni cu nimic...vad ca se exagereaza sau se cauta un motiv ptr a anula concursul....eu mi-am spus doar parea, atata tot, iar cine a avut de inteles ce am avut de spus, a inteles...
Iar acestea fiind spuse, eu nu voi mai intra la discutii pe acest topic ca nu are rost. Numai bine va doresc! | |
|
| |
Luagos Silver Sponsor
Data inscrierii : 28/02/2009 Numarul mesajelor : 34 Varsta : 36 Localizare : Iasi
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:27 | |
| A-ti citi bine ce am scris la fiecare punct? Gabita are ocazia sa cedeze premiul in numele ONOAREI pe care o invocati atata,din motivul ca nu gatea .Deci e foarte corect,da? Conversatia cu adminul a-ti citit-o?Am primit acordul sa o premiem si pe Simona cu aceleasi drepturi ca ale dvs.Care e vina noastra? De acum,chiar e jenant... | |
|
| |
Luagos Silver Sponsor
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:29 | |
| Red rose : Dupa ce a-ti creat atatea discutii evident ca nu va mai murdariti ,dar eu cred ca sunteti deja foarte implicata in tot ce se intampla. | |
|
| |
4.08.2006
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:40 | |
| se pare ca lucrurile au luat o intorsatura foarte neplacuta va rog sa incetati cu atatea discutii neplacute daca nu doriti sami acordati premiul nui nici o suparare nu suntem aici ca sa ne certam fiecare sia spus parerea...nu vad care este problema pentru care motiv atata suparare si discutii sunt lucruri mult mai grave care se intampla in vietile noastre decat un premiu de la un concurs am rugamintea sa se inceteze aceste discutii iar fetele castigatoare sa se bucure de premii | |
|
| |
Luagos Silver Sponsor
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:43 | |
| Gabita cu aceasta rugaminte am venit si eu ,dar se pare ca nu au incetat. | |
|
| |
4.08.2006
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' Lun 16 Mar 2009, 09:45 | |
| eu cred ca se va inceta.....iar fetele vor intra aici doar sa felicite castigatoarele.....daca vor mai fi altfel de mesaje se vor sterge | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' | |
| |
|
| |
| Castigatorii concursului ''O mamica gospodina'' | |
|