| MARTISORUL MEU VINE LA TINE | |
|
+15paul_A buburuza miky_28 scumpetea anka9mai dany_remy73 hades geodeny iassmyna GABITA Marya(moxy88) red_rose m23luiza lilique ADMIN-ELENA 19 participan?i |
|
Autor | Mesaj |
---|
anka9mai membru super expert
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : in parc cu Alex Stare de spirit : in general buna Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Vin 20 Mar 2009, 08:13 | |
| - GABITA a scris:
- imi pare rau fetele ca intampinati asa probleme cu posta romana
anka astazi ti-am pus premiul la posta...cred ca luni sau marti il primesti...sa fi atenta sa nu stea cine stie cat pe acolo multumesc Adriana....voi sta cu ochii dupa postas ca sa nu uite sa`mi lasa avizul | |
|
| |
red_rose sunt mic si voinic
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Sam 21 Mar 2009, 04:19 | |
| uff, ce aiurea....chiar imi pare tare rau ca nu ati primit inca martisoarele... ....nu inteleg atunci ptr ce mai sunt platiti cei de la posta daca nu isi fac treaba.... | |
|
| |
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893 Varsta : 42 Localizare : iasi Joburi/Distractii : in parc cu Alex Stare de spirit : in general buna Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Sam 21 Mar 2009, 08:54 | |
| pai daca intazie un colet sau vine de 2 ori primesc de 2 ori comisioane...is tare hoti postasii nostri | |
|
| |
dany_remy73 membru primii pasi
Data inscrierii : 19/11/2008 Numarul mesajelor : 517 Varsta : 51 Localizare : constanta Numele lui BB : antonio stefan 21-12-2006
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Sam 21 Mar 2009, 09:09 | |
| imi pare nespus de rau iasmina dar l-am pus la posta in saptamana cand trebuia l-am trimis din comana dar acolo se ridica corespondenta numai vinerea si postarita de acolo e nasa parintilor mei si mi-a spus ca l-a trimis inapoi nu a venit imi cer scuze dar intru mai rar ca acum numai am ture fixe cam lucrez zi de zi sau noapte de noapte sa ma tii la curent | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Sam 21 Mar 2009, 12:53 | |
| - anka9mai a scris:
- pai daca intazie un colet sau vine de 2 ori primesc de 2 ori comisioane...is tare hoti postasii nostri
stiu cum sunt cei de la posta si mai ales ce comisioane au | |
|
| |
gabi_gino2005 Ajutor de Admin
Data inscrierii : 08/06/2008 Numarul mesajelor : 1761 Varsta : 40 Localizare : giurgiu Joburi/Distractii : Alexia -pitica mea Numele lui BB : Alexia Ioana Teodora 8 februarie 2007
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Dum 22 Mar 2009, 13:39 | |
| vai fetelor dar ce probleme aveti cu postasii astia. LA noi e un domn serios si mereu vine la timp cu avizele si alocatia, iarla posta lucreaza o prietenade-ameasi inca o vecina care oricum imi opresc coletele | |
|
| |
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Dum 22 Mar 2009, 23:15 | |
| | |
|
| |
anays membru expert
Data inscrierii : 04/01/2009 Numarul mesajelor : 1884 Varsta : 43 Localizare : bucuresti Stare de spirit : fffff vesela Numele lui BB : irimia anays nicolle maria 05-09-2006
buna eu sunt mic si voinic: 10
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Lun 23 Mar 2009, 01:29 | |
| noi pana acum nu am intampinat nici-o problema cu posta | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Lun 23 Mar 2009, 01:54 | |
| se mai intampla ...depinde si de persoanele care se afla la posta | |
|
| |
iassmyna membru super expert
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Lun 23 Mar 2009, 01:58 | |
| vai de capul meu... eu am mari probleme cu postasul de cand l-am nascut pe Alex... k a adus prima data alocatia si indemnizatia si eu trebuia sa ajung urgent la dr ( k pleca dr ) si am deschis si m-am pomenit cu el... am luat in fuga banii si nu i-am lasat nik... de atunci e jaleee ! nici macar nu-mi mai aduce avizul pt alocati... d-apai alocatia ?! | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Lun 23 Mar 2009, 01:59 | |
| - iassmyna a scris:
- vai de capul meu... eu am mari probleme cu postasul de cand l-am nascut pe Alex... k a adus prima data alocatia si indemnizatia si eu trebuia sa ajung urgent la dr ( k pleca dr ) si am deschis si m-am pomenit cu el... am luat in fuga banii si nu i-am lasat nik... de atunci e jaleee ! nici macar nu-mi mai aduce avizul pt alocati... d-apai alocatia ?!
si de ce nu ii faci o reclamatie? | |
|
| |
iassmyna membru super expert
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Lun 23 Mar 2009, 02:02 | |
| - ADMIN-ELENA a scris:
- iassmyna a scris:
- vai de capul meu... eu am mari probleme cu postasul de cand l-am nascut pe Alex... k a adus prima data alocatia si indemnizatia si eu trebuia sa ajung urgent la dr ( k pleca dr ) si am deschis si m-am pomenit cu el... am luat in fuga banii si nu i-am lasat nik... de atunci e jaleee ! nici macar nu-mi mai aduce avizul pt alocati... d-apai alocatia ?!
si de ce nu ii faci o reclamatie? i-a facut sotul... si o prietena i-a facut ( k si ea patea k mine ) si i-a trimis alocatia in spatele postei... ca sa o alerge ca l-a reclamat ! nu stiu ce pile are... dar sigur are ! altfel nu ar face asa ceva ! | |
|
| |
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Mar 24 Mar 2009, 04:09 | |
| si eu am avut asa probleme cu postasul...primele luni de alocatie si de indemnizatie mi le`a adus foarte tarziu,dupa 4 luni de la nastere si nu am mai stat dupa el....mi`am facut card la BRD si i`au banii in fiecare luna fara probleme,nu ma mai stresez si enerverz cu postasul | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Mar 24 Mar 2009, 04:10 | |
| - anka9mai a scris:
- si eu am avut asa probleme cu postasul...primele luni de alocatie si de indemnizatie mi le`a adus foarte tarziu,dupa 4 luni de la nastere si nu am mai stat dupa el....mi`am facut card la BRD si i`au banii in fiecare luna fara probleme,nu ma mai stresez si enerverz cu postasul
mie imi intra banii pe card inca de la prima alocatie | |
|
| |
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Mar 24 Mar 2009, 04:17 | |
| - ADMIN-ELENA a scris:
- anka9mai a scris:
- si eu am avut asa probleme cu postasul...primele luni de alocatie si de indemnizatie mi le`a adus foarte tarziu,dupa 4 luni de la nastere si nu am mai stat dupa el....mi`am facut card la BRD si i`au banii in fiecare luna fara probleme,nu ma mai stresez si enerverz cu postasul
mie imi intra banii pe card inca de la prima alocatie eu in prima luna am avut probleme cu Alex, am stat in spital si a depus sotul dosarul si nu a mai umblat sa`mi faca si card...nu ne`am gandit la asta at | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Mar 24 Mar 2009, 04:19 | |
| - anka9mai a scris:
- ADMIN-ELENA a scris:
- anka9mai a scris:
mie imi intra banii pe card inca de la prima alocatie eu in prima luna am avut probleme cu Alex, am stat in spital si a depus sotul dosarul si nu a mai umblat sa`mi faca si card...nu ne`am gandit la asta at LA MINE SOTUL SA OCUPAT DE TOT...CAND AM DEPUS DOSAR LA DEPUS O CUNOSTINTA | |
|
| |
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950 Varsta : 45 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump! Stare de spirit : fericita!! Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Mier 25 Mar 2009, 11:10 | |
| fetelor, cine nu a primit inca martisorul? | |
|
| |
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Mier 25 Mar 2009, 12:09 | |
| dany_remy73 a primit martisorul de la mine dar am intels ca momentan nu are cu ce face poza | |
|
| |
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE Mar 31 Mar 2009, 05:25 | |
| off, ce pacat....o asteptam sa ne spuna macar ce a primit,,, suntem curioase... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MARTISORUL MEU VINE LA TINE | |
| |
|
| |
| MARTISORUL MEU VINE LA TINE | |
|