| Vrei sa faci bani in timpul liber? | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
bubulinutza Mamica noua
Data inscrierii : 02/12/2008 Numarul mesajelor : 23 Varsta : 37 Localizare : Ploiesti Numele lui BB : nu am copii!
| Subiect: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 23 Feb 2009, 11:09 | |
| Inscriu GRATUIT in aceasta perioada reprezentanti pentru firma Avon Cosmetics oferind comision din vanzari, instruire si materiale gratuite, premii in produse, livrarea gratuita a comenzii la domiciliu si posibilitatea dezvoltarii propriei afaceri.Folosesti produse AVON? Doar devenind reprezentant ti le poti achizitiona la un pret mai redus si ai posibilitatea de a participa la multe competitii cu diferite premii. Ce inseamna sa fi reprezentant avon? Inseamna sa incepi o colaborare de succes cu o companie ce are o experienta de 120 de ani in domeniul cosmeticelor si care la acest moment activeaza in peste 140 de tari, avand peste 5 milioane de Reprezentanti in intrega lume. Poti obtine produse de cea mai buna calitate, garantate 100%, la preturi incredibile pentru tine si persoanele apropiate tie. La fiecare trei saptamani vei fi incantat de o noua brosura Avon, in paginile careia vei descoperi produse noi interesante si inovative, cu oferte speciale. Vei putea intalni oameni diferiti, vei lega noi prietenii si, in final, veti avea o mare satisfactie. Si nu uitati satisfactia baneasca!! Cerinte: Reprezentantul trebuie sa fie o persoana :- serioasa - ambitioasa - sociabila - disponibila (cateva ore pe saptamana) Oferta (bonus): -comision din vanzari 15-30% , in functie de valoarea comenzii -premii diverse incepand cu prima comanda plasata -participarea la evenimente diverse (concerte, lectii de machiaj cu tombole si testari ale produselor noi) -posibilitatea de a comanda produse nedisponibile in brosura -cadouri si superoferte pentru reprezentanti (ai lunar o oferta special pentru tine cu reduceri de 40-70%) -posibitatea de promovare; -baneficii in retea (din moetul in care ti-ai facut propria echipa) -inscrierea in sisitem este gratuita -plata se face la 20 zile si se poate efectua la BCR, CEC, posta sau CITIBANK -livrarea se face GRATUIT acasa prin FAN CURIER -comanda se poate face pe internet, nu este necesara deplasarea la sediu. Pentru detalii sau/si inscrieri ma poti contacta pe pm sau pe adresa de mail: monica_frs_1986@yahoo.com sau pe mess: monica_frs_1986 | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
Data inscrierii : 02/12/2008 Numarul mesajelor : 23 Varsta : 37 Localizare : Ploiesti Numele lui BB : nu am copii!
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 23 Feb 2009, 11:12 | |
| Daca ai citit randurile de mai sus si iti spui ca tu nu ai cui sa vinzi au ca nu ai calitatile necesare, gandeste-te numai ca este la fel de simplu ca atunci cand vorbesti cu o pritena ce produse cosmetice folosesti! Cat despre eventualii clienti...oricine foloseste produse cosmetice! Vecina, sora, verisoara, mamica cu care te intalnesti in parc...orice este un eventual client! Trebuie doar sa cunoasca oferta ta! Acum voi afisa tabelul cu premiile pe care le primesti in primele luni de activitate, pe langa acestea beneficiezi si de programe motivationale si oferta pentru reprezentti lunare!
Ultima editare efectuata de catre bubulinutza in Sam 11 Apr 2009, 03:37, editata de 1 ori (Motiv : redimensionare imagine) | |
|
| |
GABITA sunt mic si voinic
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 23 Feb 2009, 11:23 | |
| pare interesant...ma voi gandi si eu ...cine stie | |
|
| |
oltea membru strengar
Data inscrierii : 04/01/2009 Numarul mesajelor : 1299 Varsta : 56 Localizare : brasov Joburi/Distractii : acum sunt mamica si imi place sa ma joc
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 23 Feb 2009, 12:13 | |
| inscrierea nu este oricum gratuita? | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
buna eu sunt mic si voinic:
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 23 Feb 2009, 23:57 | |
| suna bine ....dar nu mai vreau avon | |
|
| |
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982 Varsta : 46 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica Stare de spirit : o mamica implinita Numele lui BB : GABITA
4.08.2006
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Mar 24 Feb 2009, 06:10 | |
| de ce elena?...ce sa intamplat cu avon? | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Mar 24 Feb 2009, 13:42 | |
| - oltea a scris:
- inscrierea nu este oricum gratuita?
am spus gratuita pt ca sunt coordonatori care percep o taxa celor ce doresc sa se inscrie ca reprezentanti! Gabita, daca mai doresti detalii, am lasat adresa mea de mess! | |
|
| |
oltea membru strengar
Data inscrierii : 04/01/2009 Numarul mesajelor : 1299 Varsta : 56 Localizare : brasov Joburi/Distractii : acum sunt mamica si imi place sa ma joc
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Mier 25 Feb 2009, 05:47 | |
| - bubulinutza a scris:
- oltea a scris:
- inscrierea nu este oricum gratuita?
am spus gratuita pt ca sunt coordonatori care percep o taxa celor ce doresc sa se inscrie ca reprezentanti!
oare firma stie ca se intampla asa ceva? succes! | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Mier 25 Feb 2009, 05:50 | |
| avand in vedere ca pe site ul avon scrie clar ca inscrierea e gratuita...chestia cu taxa se intampla la nivel zonal! multumesc! sper sa am succes si sa imi pot forma o echipa de succes! | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
Data inscrierii : 07/04/2008 Numarul mesajelor : 10791 Varsta : 41 Localizare : calarasi Joburi/Distractii : bebelusul meu drag Stare de spirit : sunt vesela si foarte glumeata Numele lui BB : madalina gabriela
14/11.2007
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Joi 26 Feb 2009, 03:51 | |
| - GABITA a scris:
- de ce elena?...ce sa intamplat cu avon?
pt ca de mult am fost si eu reprezentant inca pe vreme cand eram la scoala si pana acum cam prin 2004 ....am avut o coordonatoare care ma facut sa platesc cateva luni de zile aiurea ......dupa ce am renuntat ca sa mai fiu reprezentant pt ca trebuia saplec din tara coordonatroare nu mia trimis cererea de retragere din sistem la bucuresti a facut ea comenzi pe numele meu .....ea fiind si directoare de zona in oras la mine......stia ca nu sunt in tara si femeia l aun moment dat nu a mai platit facturile pt ca a fost demis adin functie .....si asa a trebuit sa platesc eu in jur la 400-500 ron asa ca nu mai vreau avon | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Joi 26 Feb 2009, 05:00 | |
| imi pare rau pentru experienta ta, elena! din nefericire sunt si astfel de persoane!! conteaza mult ca atunci cand te retragi sa te duci la sediul avon impreuna cu coord tau si sa depui cererea de retragere si apoi sa primesti confirmarea pt a fi ok! | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| |
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Sam 11 Apr 2009, 03:24 | |
| Utilizatorul ' bubulinutza' a efectuat urmatoarea actiune: Arunca zaruri'MIC SI VOINIC' : [img:761f][url=http://www.glitter-graphics.com] Rezultat : 1 | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| |
| |
iassmyna membru super expert
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 3126 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : copiii mei si arta foto Numele lui BB : Alex... 07.04.2007
Yna... 02.07.2002
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Sam 25 Apr 2009, 07:09 | |
| | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Sam 25 Apr 2009, 08:04 | |
| Eh, atunci se pare ca iti fac reclama si tie! Faci cinste daca inscrii pe cineva! | |
|
| |
4.08.2006
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Dum 26 Apr 2009, 09:50 | |
| ce tari sunteti fetele.....mie miar place ...in special ca folosesc produse avon....in fiecare luna aproximativ 100 ron se duce la avon...dar nu stau foarte bine cu timpul | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Dum 26 Apr 2009, 10:11 | |
| - GABITA a scris:
- ce tari sunteti fetele.....mie miar place ...in special ca folosesc produse avon....in fiecare luna aproximativ 100 ron se duce la avon...dar nu stau foarte bine cu timpul
Pai, nu iti trebuie mult timp! Numai la comanda ta primesti 15% reducere (100lei - 15lei discount = 85 lei platesti tu), plus ca beneficiezi de diverse programe motivationale! Daca sora, cumnata, vecina iti mai comanda cate ceva, tu fiind reprezentant si fiindu-le mai comod, deja creste suma si totodata si procentul de discount (poti primi si 30% discount). Comanda se face prin internet, pe site ul Avon pagina ta personala de reprezentant, coletul ti se livreaza acasa in 48 ore si ai data scadenta de plata a facturii este de 14 zile! Daca nu ai timp sa plasezi singura comanda, o poate plasa coordonatorul tau in numele tau, tu avand doar responsabilitatea de a ii transmite comanda si de a plati factura! | |
|
| |
4.08.2006
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 27 Apr 2009, 12:04 | |
| ma voi mai gandi.....dar sa sti ca imi este putin teama...daca nu ma descurc?.... | |
|
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 27 Apr 2009, 12:28 | |
| sa inscris si mama la monica ....iar eu ca am recomandato am primit un cadou de 15 ron ..multumesc monica ..azi a primit catalogul si maine va punde deja comanda sunt super oferte | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Lun 27 Apr 2009, 13:13 | |
| - GABITA a scris:
- ma voi mai gandi.....dar sa sti ca imi este putin teama...daca nu ma descurc?....
Nu este greu, iar daca nu poti strange comenzi lunar, nu este o tragedie! Doar daca nu faci comanda 3 luni devii reprezentant inactiv si iesi din sistem! Elena, iti urez mult succes in activitate alaturi de mama ta! Imi pare rau ca nu au ajuns si mostrele! Mai multe detalii despre cadoul de 15 lei sunt pe pagina anterioara! | |
|
| |
4.08.2006
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Mar 28 Apr 2009, 08:48 | |
| ma gandesc serios sa devin si eu reprezentant avon ....dar cred ca ai de lucrat cu mine | |
|
| |
bubulinutza Mamica noua
| |
| |
ADMIN-ELENA Admin
14/11.2007
| |
| |
4.08.2006
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? Mier 29 Apr 2009, 07:09 | |
| felicitari elena....am vorbit si eu cu monica si voi deveni si eu reprezentant....trebuie sai trimit copie de pe buletin....in cateva zile voi ajunge la posta.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Vrei sa faci bani in timpul liber? | |
| |
|
| |
| Vrei sa faci bani in timpul liber? | |
|