MIC SI VOINIC
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
MIC SI VOINIC

LUMEA COPIILOR

AcasaAcasa  PortalPortal  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE

In jos 
+13
teodorai
ADMIN-ELENA
lilique
anays
madamio
Marya(moxy88)
GeorgianaGog
geodeny
red_rose
anka9mai
elen@
paul_A
GABITA
17 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
GABITA
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
GABITA

feminin Gemeni
Data inscrierii : 13/05/2008 Numarul mesajelor : 7982
Varsta : 46
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : as igiena si sanatate publica
Stare de spirit : o mamica implinita
Numele lui BB : GABITA
4.08.2006

CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE Empty
MesajSubiect: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyJoi 12 Feb 2009, 08:39

SPONSORUL www.rom.prohypnosis.co.uk Photobucket
VA INVITA LA UN NOU CONCURS

TEMA CONCURSULUI-FIECARE MAMICA VA SCRIE O POVESTIOARA DIN RELATIA EI CU BEBELUSUL

Mamicile sunt
cele mai intuitive persoane - bebelusul nu spune nimic si ele stiu ca
il doare ceva sau ii e sete sau are nevoie de ceva. Adevarul este ca
ele sunt incredibile in acest domeniu si nimeni nu le da credit ca de
fapt ele folosesc de multe ori paranormalul sau acea intuitie in a
depista si rezolva problemele.

CONCURSUL INCEPE PE 13 FEBRUARIE PANA PE 8 MARTIE

SPONSORA NOASTRA VA ALEGE CASTIGATOAREA

va fi premiata cea mai buna istorioara cu o citire in cartile tarot

activitatea obligatorie

Ultima editare efectuata de catre GABITA in Sam 07 Mar 2009, 06:50, editata de 4 ori
Sus In jos
paul_A
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
paul_A

feminin Capricorn
Data inscrierii : 14/11/2008 Numarul mesajelor : 4516
Varsta : 38
Localizare : valenii de munte
Joburi/Distractii : studenta
Stare de spirit : buna
Numele lui BB : mihai alexia gabriela
23 septembrie 2008
CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE Glitterfy0092829637D32
taty si Alexya- iubirile mele fara de pret

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyJoi 12 Feb 2009, 09:05

interesat concurs Gabita dar , sincer eu nu prea cred in chestiile astea cu reincarnare si viata anterioara ,iar cu ghicitul in cartile de tarot...imi e cam teama. mai bine sa traim prezentul decat sa stam cu teama ca peste nu stiu cat timp se poate intampla ceva.
scratch
parerea mea dontknow
Sus In jos
elen@
membru super expert
membru super  expert
elen@

feminin Varsator
Data inscrierii : 04/02/2009 Numarul mesajelor : 2842
Varsta : 42
Localizare : Batrani, Prahova
Joburi/Distractii : copiii mei ,doi nazdravani
Stare de spirit : optimista
Numele lui BB : Teodor-7.08.2007și Maria-25.03.2005

buna eu sunt
mic si voinic: 100

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyJoi 12 Feb 2009, 11:20

foarte tare tema concursului,dar in privința premiului...nu știu,dar nu prea e ortodox.Nu vreau sa mi-o luați in nume de rau, dar noi creștinii ortodocși și biserica in general nu prea e de acord cu ghicitul, tarot și chestii de genul...reincarnare? crede cineva in asta?-parerea mea,puteți sa ma contraziceți...
Sus In jos
anka9mai
membru super expert
membru super  expert
anka9mai

feminin Balanta
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : in parc cu Alex
Stare de spirit : in general buna
Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 13 Feb 2009, 01:51

interesant concursul..trebuie sa ne straduim sa compunem super
foarte adevarat ce zici tu Elen@ ca nu e ortodox cititul in carti,cafea si alte ce tin de ghicit...
Sus In jos
red_rose
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
red_rose

feminin Rac
Data inscrierii : 18/06/2008 Numarul mesajelor : 10950
Varsta : 45
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : fotografia si bebe meu scump!
Stare de spirit : fericita!!
Numele lui BB : ANTONIA 23 mai 2008

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 13 Feb 2009, 14:15

interesant concurs...
dar se pare ca nu doreste nimeni un astfel de premiu....
Sus In jos
geodeny
membru super expert
membru super  expert
geodeny

feminin Capricorn
Data inscrierii : 23/09/2008 Numarul mesajelor : 2939
Varsta : 51
Localizare : Galati
Joburi/Distractii : ratusca mea delicioasa
Stare de spirit : O mamica fericita si implinita.
Numele lui BB : Boca Denisa Adriana 4 iulie 2007

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 13 Feb 2009, 15:04

Frumoasa si interesanta tema concursului!
Mare dreptate ai Gabita , noi mamicile avem o intuitie aparte , stim intotdeauna ce vrea puiul nostru.
Elen@ai dreptate - dar totusi asemenea lucruri exista chiar daca nu sunt acceptate de biserica , fiindca sunt persoana care apeleaza la asemenea trucuri. Eu una nu cred in carti , cafea , tarot , nu cred in nimic pana nu mi se arata in fata ochilor.

CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE 1943828ekeu6c3av4
Sus In jos
GeorgianaGog
Mamica noua
Mamica noua

feminin Taur
Data inscrierii : 17/12/2008 Numarul mesajelor : 202
Varsta : 36
Localizare : PITESTI
Numele lui BB : BRIANA-GABRIELA-23-01-2008

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 13 Feb 2009, 15:56

da asa este fetelor...interesanta tema...dar cat despre premiu...eu nu vreau sa traiasc cu frica sau teama de ceva ..nu vreau sa nimeni sa-mi spuna viitorul ...ma inspaimanta tare rau..traiesc de azi pe maine ca tot omul..si tot asa..
poate e veo mamica puternica care doreste sa stie..bafta
Sus In jos
GABITA
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
GABITA

feminin Gemeni
4.08.2006

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptySam 14 Feb 2009, 09:54

se pare ca nu va tenteaza premiul nostru...mie mi sa parut interesant....poate cineva chiar doreste sa i se citeasca in carti....chgiar daca nu vreti sa primiti premiul in caz ca veti castiga....noi totusi va asteptam cu povestioare....vrem sa vedem totusi daca ati intuit cand bebelusul vostru a avut nevoie de voi...povestioara poate fi si in afara concursului
Sus In jos
red_rose
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
red_rose

feminin Rac

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMar 17 Feb 2009, 12:52

uff, era mai bine daca puneai un concurs cu poze....ha, chiar as fi curioasa sa-mi citeasca daca este chiar pe bune....Razz
Sus In jos
Marya(moxy88)
Moderator
Moderator
Marya(moxy88)

feminin Pesti
Data inscrierii : 05/08/2008 Numarul mesajelor : 4069
Localizare : Tecuci
Joburi/Distractii : Studenta
Stare de spirit : Foarte buna
Numele lui BB : Daria-nepotica mea iubita ,4 anisori.5 iulie 2004

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMar 17 Feb 2009, 13:33

Eu as fi f curioasa,numai ca nu am copil.
Insa am ceva ,f interesant din punctul meu de vedere,de povestit,privind legatura dintre mine si Dariuta.
Va voi povesti,chiar daca va fi in afara concursului,insa maine
Sus In jos
madamio
Mamica noua
Mamica noua
madamio

feminin Gemeni
Data inscrierii : 16/02/2009 Numarul mesajelor : 116
Varsta : 43
Localizare : braila
Stare de spirit : o mamica fericita
Numele lui BB : Madalin Victor nascut pe09.10.2007

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMar 17 Feb 2009, 13:43

Si mie mi ar place sa mi se citeasca in carti.Fetelor,intre mine si baietelul meu Mada lin e o,nu stiu cum sa i zic,telepatie,nu stiu.Povestioara mea se refera la capitolul dormit.Noi avem o mare problema cu somnul,puiul meu nu vrea sa doarma reusesc foarte greu sa l culc.Dar ceea ce vreau sa subliniez e faptul ca intotdeauna intuiesc momentul cand se trezeste.De multe ori il culc si stau cu soacra mea la bucatarie,asta mic doarme.Stau ce stau de vorba cu ea,si zic odata(va spun sincer asta mi se intampla de foarte multe ori):sa trezit Mada,si intr adevar cand ne ducem in dormitor el e in fund si asteapta sa l luam din pat.Sau il culc si zic......nu doarme mai mult de o ora,si intr o ora deja se trezeste.Sau de multe ori ilculc si dupa 30 40 minute,imi zice soacra mea.........ei lasa ca daca doarme o ora jumate e bine..........iar eude colo zic......e,de unde,acum se trezeste,si nici nu apuc bine sa termin de rostit cuvintele ca el el treaz.De multe ori ma mir si eude acest lucru.Asta e mica mea poveste .
Sus In jos
anays
membru expert
membru expert
anays

feminin Gemeni
Data inscrierii : 04/01/2009 Numarul mesajelor : 1884
Stare de spirit : fffff vesela
Numele lui BB : irimia anays nicolle maria 05-09-2006

buna eu sunt
mic si voinic: 10

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMar 17 Feb 2009, 14:50

chiar interesanta tema concursului..
Sus In jos
Marya(moxy88)
Moderator
Moderator
Marya(moxy88)

feminin Pesti

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMier 18 Feb 2009, 07:37

Vin si eu cu o povestioara,si nu neaparat pt concurs,mai ales ca nu sunt mamica!
Intre mine si Dariuta nu e o simpla legatura,si asta am simtit-o din prima clipa.Cand spun simpla legatura ma refer la faptul ca imi este draga deoarece e fata verisoarei mele si totodata si finuta mea.
Se intampla in anul 2004,cand eu faceam liceul in Galati si stateam in gazda la mama Dariei.Pe atunci Dariuta era in burtica.
In fiecare zi ,eu stateam de vorba cu ea,asa din burtica,numai ca noi credeam ca e Darius,la ecograf nu vroia sa isi arate sexul,si uite asa 9 luni,am trait cu impresia ca e baietel.
Dupa cum va spuneam,eu in fiecare zi vb cu bebelusul din burtica,fara sa ma gandesc ca intre noi se va forma o legatura f stransa.
Dupa nasterea Dariei a venit si propunerea parintilor,ca noi sa le botezam micuta..acceptul a venit indata.
Vreau sa va spun ca ,din momentul nasterii,am simtit ceva special pt ea.Si cu trecerea timpuluiDaia s-a apropiat f mult de mine,mi-a spus mult timp mama,pana acum incoacenu vreau sa sune a lauda,dar sunt preferarata ei.
Chiar acum cateva zile ii spune mamei ei:
_Mami de ce ma iubeste Maria atat de mult?
-Da sa stii ca si eu o iubesc f mult pe ea.
Va dati seama ca mie imi creste inima.
Cand ne intalnim,uita de tot si de toate si vine la mine.
Poate nu pare de crezut ,insa eu sunt sigura ca vorbitul cu ea,chiar de acolo din burtica,in fiecare zi,a facut ca noi sa fim atat de unite.
In aceea vreme ,stateam in acel apartament,eu ,mama dariutei si sora acesteia.Si mi-a dat de gandit,faptul ca Dariuta nu e atat de apropiata de matusa ei,cum e de mine.
Poate v-am plictisit,dar asta e povestea mea,mai bine spus,raspunsul pe care l-am cautat f mult timp,la intrebarea de ce o iubesc pe Daria si ma iubeste atat de mult?
Cu toate ca mai am inca 3 nepotei,pe care ii iubesc f mult,nu simt aceleasi sentimente pt ei,si stau cateodata si ma intreb,daca pt copii mei voi avea altfel de sentimente!!
Sus In jos
red_rose
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
red_rose

feminin Rac

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMier 18 Feb 2009, 09:30

foarte frumoasa relatia dintre voi, marya...sigur a contat foarte mult faptul ca ai vorbit cu ea de cand era in burtica...
...si cu siguranta nu ne-ai plictisit....mie mi-a facut mare placere sa citesc ce ai scris....Wink
te pup draguta....sa va iubiti mult in continuare!
Sus In jos
GABITA
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
GABITA

feminin Gemeni
4.08.2006

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMier 18 Feb 2009, 10:03

foarte frumoase povestioarele fetele....si eu am vorbit foarte mult cu gabita cand era in burtica...in special ca eu nu am avut o sarcina usoara...iar copilasulmeu stia tot ce se intampla cu mine
Sus In jos
Marya(moxy88)
Moderator
Moderator
Marya(moxy88)

feminin Pesti

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyMier 18 Feb 2009, 12:48

Mersi mult Red,ma bucur daca ti-a facut placere poop
tocmai Adriana ,ca vb foarte multe cu ea,si mereu,si din acest motiv consider ca este o legatura atat de minunatat intre noi.
Vreau sa citesc si eu povestioare poop
Sus In jos
GABITA
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
GABITA

feminin Gemeni
4.08.2006

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 20 Feb 2009, 08:35

haideti fetele va asteptam cu povestioare...vrem sa vedem cat de intuitive ati fost in relatia cu bebe
Sus In jos
red_rose
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
red_rose

feminin Rac

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 20 Feb 2009, 11:38

pai bebe al meu e mic, nu stiu exact ce as putea sa povestesc....Rolling Eyes
Sus In jos
GABITA
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
GABITA

feminin Gemeni
4.08.2006

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 20 Feb 2009, 17:22

pai tocmai despre asta este vorba red...ceea ce intuim noi cand ei sunt micuti si inca nu pot vorbi Laughing
Sus In jos
GeorgianaGog
Mamica noua
Mamica noua

feminin Taur
Data inscrierii : 17/12/2008 Numarul mesajelor : 202
Localizare : PITESTI
Numele lui BB : BRIANA-GABRIELA-23-01-2008

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 20 Feb 2009, 18:33

foarte frumos Marya..si ce pot sa zic ca desi eu am o fetita pe Briana ..am si o nepotik ..pe Alexia care am iubit-o ink din prima clipa si am considerart-o ca si copilul meu ...si eu am fost alaturi de Alexia de cand era mica si a crescut in preajma mea..Cu greu s-a conformat faptului ca am facut si eu o fetita..crezand ca pe ea nu o mai iubesc dar in momentul de fata nu fac diferente intre ea si fetita mea..pe amandoua le iubesc la fel si sunt fetele mele....si mai mult Alexia a fost un impuls in venirea Brianei pe lume. bebe
Alexia o considera pe Briana sora ei si la gradi spune la toti copii ca ea mai are o "tita"(fetita) sora mea...iar Briana cand o vede nu mai poate de dragul ei love2
Sus In jos
GABITA
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
GABITA

feminin Gemeni
4.08.2006

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptyVin 20 Feb 2009, 18:54

una din intitiile mele de mama a fost cand gabita a avut colici...lau tinut aproape 2 luni de zile cu niste dureri de burtica foarte mari...erau zile si nopii nedormite de mine si de sotul meu...gabita plangea foarte mult iar noi incercam in fel si chip sal linistim...il mangaiam pe burtica ii puneam scutec cald si foarte mult il tineam pe burta noastra....numai asa dormea gabita ...numai asa se mai linistea si ii treceau durerile...intr-o noapte a dormit pe burta sotului iar cand a adormit lam luat pe gabita langa mine , dupa vreo ora sotul sa trezit foarte speriat si a inceput sa striga ca a cazut copilul jos din pat...eram amandoi rupti de somn dar numai asa il puteam linisti pe gabita si il vedeam ca se simtea bine si zambea....si acum doarme lipit de mine si sus in capul meu pe perna
Sus In jos
red_rose
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
red_rose

feminin Rac

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptySam 21 Feb 2009, 03:34

eu am fost mai norocoasa din acest punct de vedere....antonia nu a avut deloc colici, bine am fost si eu foarte atenta la ceea ce am mancat...Wink
Sus In jos
anays
membru expert
membru expert
anays

feminin Gemeni
Data inscrierii : 04/01/2009 Numarul mesajelor : 1884
Stare de spirit : fffff vesela
Numele lui BB : irimia anays nicolle maria 05-09-2006

buna eu sunt

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptySam 21 Feb 2009, 03:55

si eu am fost o norocoasa...nu am avut probleme nici cu dintisorii nici cu colicii...as mai face cinci copii daca as stii ca or sa fie exact cum a fost anays:)))) GGGG
Sus In jos
lilique
sunt mic si voinic
sunt mic si voinic
lilique

feminin Berbec
Data inscrierii : 31/01/2009 Numarul mesajelor : 5434
Varsta : 40
Localizare : Tg-Jiu
Joburi/Distractii : Secretar scoala
Numele lui BB : Doncea Florin Valentin 10.07.2006

CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE Ginerica2

CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE Je-Copy

buna eu sunt

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptySam 21 Feb 2009, 09:54

Eu cu Bubu nu am prea avut probleme cand a fost micut, nici cu colici, nici cand
i-au data dintisorii, insa chiar de Mos Nicolae , pe 6 decembrie 2008, noaptea mi-a facut febra. Nu mi-am facut prea mari probleme chiar daca tusea un piculet pentru ca stiam ca e trecator. Mama a insistat sa mergem la medic.... si acolo... surpriza... O doctorita a inceput sa tipe la mine, sa-mi spuna ca-s inconstienta, ca baiatul meu are o bronsita astmatiforma , insuficienta respiratorie si ca trebuie internat sa i se faca perfuzii si sa i se administreze sprayuri pentru astm. Aici vin eu cu intuitia mea.... Am refuzat internarea, am cumparat reteta pe care mi-a prescris-o, dar din cele 5 medicamente pe care le-am cumparat si pe care am dat 200 de lei noi, nu i-am dat decat 1, restul.... daca i le dadeam il nenoroceam. Noaptea, dupa ce a vomat tusea nu a mai avut absolut nimic !
Sus In jos
anka9mai
membru super expert
membru super  expert
anka9mai

feminin Balanta
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2893
Localizare : iasi
Joburi/Distractii : in parc cu Alex
Stare de spirit : in general buna
Numele lui BB : Alexandru 9 Mai 2007

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE EmptySam 21 Feb 2009, 14:18

...cand Alexandru meu avea 1 luna i`a iesit o roseata mica sub ochisorul stang...am mers la medicul pediatru si nu ne`a prea bagat in seama (mediucul pediatru a lui Alexandru era in concediu de odihna, plecat din tara) cel care il inlocuia mi`a zis sa merg acasa si sa ii pun comprese sterile cu ser fiziologic ca nu are nimic grav...norocul si intuitia mea a facut ca am mers direct la sectia de primire urgente a Spitalului de copii sa cer o examinare a ochisorului...din acea clipa am stat o luna in spital unde Alexandru a primit un tratament greu si lung pana s`a facut bine...daca ma luam dupa doctorul acela oare ce se intampla cu copilul meu? CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE 548474 CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE 548474
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE   CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE Empty

Sus In jos

CONCURS-------MAMICA SI INTUITIA EI IN RELATIA CU BEBE
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» 4-un vot pt dragutza2355
» 3-un vot pt bebelusha19
» voteaza bebelusha
» Produse bebe si jucarii SUA
» concurs nou... bebe in vacanta...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
MIC SI VOINIC :: Sponsori :: Sponsorii nostrii :: http://www.rom.prohypnosis.co.uk/-
Mergi direct la: