rodna Mamica noua
Data inscrierii : 19/12/2008 Numarul mesajelor : 107 Varsta : 45 Localizare : iasi Joburi/Distractii : farmacist Stare de spirit : in ton cu vremea si vremurile Numele lui BB : IRIS 1 AN SI 5 LUNI
| Subiect: CASTIGA BANI CU PARFUMURI FM Mar 06 Ian 2009, 14:26 | |
| Va propun o afacere cu parfumuri .
FM GROUP este o firmă Poloneză care se ocupă cu comercializarea parfumurilor de aproape 10 ani.
Cumpără esențele originale de la firma producatoare din GERMANIA – DROM FRANGRANCE, de ex: Hugo Boss, Christian Dior, Gucci, Naomi Campbel, Chanel ....etc, le ambalează în ambalaje proprii, atrăgatoare și pune pe piată cu un nou nume de marcă.
Poti castiga daca vinzi 40%,si poti deveni LIDER daca recomanzi noi
Distribuitori.
Parfumurile au un pret accesibil si sunt calitative. E 49 lei un parfum. Pt detalii va astept pe messenger ID: liderparfumfm
| |
|
rodna Mamica noua
Data inscrierii : 19/12/2008 Numarul mesajelor : 107 Varsta : 45 Localizare : iasi Joburi/Distractii : farmacist Stare de spirit : in ton cu vremea si vremurile Numele lui BB : IRIS 1 AN SI 5 LUNI
| Subiect: Re: CASTIGA BANI CU PARFUMURI FM Mar 06 Ian 2009, 14:27 | |
| | |
|
Ela membru super expert
Data inscrierii : 16/06/2008 Numarul mesajelor : 2927 Varsta : 44 Localizare : Cluj Napoca Numele lui BB : Eduard Robert 17-07-2005
| Subiect: Re: CASTIGA BANI CU PARFUMURI FM Mier 28 Ian 2009, 02:30 | |
| sunt super parfumurile , si nu sunt deloc scumpe . imi place ca sunt si pentru copii pentru copii sunt destul de rare si au preturile foarte mari la voi sunt preturi accesibile . m am logat si pe forumul parfumuri FM intruna din zile te contactez ca tare mi as lua si eu . pupici. | |
|
drg_magda membru primii pasi
Data inscrierii : 26/08/2008 Numarul mesajelor : 645 Varsta : 43 Localizare : intorsura buzaului Numele lui BB : alin-8.11.2001
bogdan-25.07.2007
| Subiect: Re: CASTIGA BANI CU PARFUMURI FM Mier 28 Ian 2009, 04:05 | |
| eu mi-am luat si pt mine si pt sot. am o prietena distribuitor. sunt super. au mirosul parfumurilor originale (chiar daca nu sunt) si tin mai mult decat un parfum obisnuit. sunt mai incantata de ele decat cele de la avon. eu mi-al luat Dior-j'adore si sotului hugo boss si inca unul dar nu mai stiu cum ii zice. tot ce am mirosit imi place. iar cremele de corp sunt super. miros placut si catifeleaza pielea. merita. | |
|
buburuza membru super expert
Data inscrierii : 15/11/2008 Numarul mesajelor : 2111 Varsta : 44 Localizare : suceava Numele lui BB : arina 3 iulie2008
petra 9 octombrie2004
| Subiect: Re: CASTIGA BANI CU PARFUMURI FM Mier 28 Ian 2009, 04:22 | |
| fetelor ,eu cunosc firma am fost inscrisa la ei.dar nu aveam timp sa ma ocup dar mi-am luat pe mine si sot de mai multe ori.mie chiar imi plac.mai am si acum de la ei dolce &gabana light blue. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CASTIGA BANI CU PARFUMURI FM | |
| |
|